"Policija zaslužuje bolje plate"

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je u Somboru da zaposleni u MUP-u zaslužuju bolje plate s obzirom na rezultate i obećao da će to biti ispravljeno.

Izvor: B92

Subota, 22.05.2010.

17:09

Default images

Dačić je novinarima rekao da policajcima plate nisu povećane u poslednjih godinu dana iz ekonomskih razloga.

On je obećao da će u narednoj godini biti mnogo više urađeno i na poboljšanju materijalnog položaja policije i na tehničkoj opremljenosti.

Ministar policije izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na otkrivanju i suzbijanju kriminala i dodao da "afera Šarić još uvek nije zatvorena“.

MUP Srbije sutra obeležava Dan policije, a Policijski sindikat je saopštio da njegovi članovi neće prisustvovati toj svečanosti.

Oni su optužili rukovodstvo MUP-a da je "potpuno slepo" za težak materijalni položaj policajaca i poručili im da "umesto da se slikaju, treba više da rade na pobošljšanju uslova rada i života policajaca".

MUP će sutra organizovati proslavu Dana policije u Nastavnom centru Makiš u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: