Ćuprija: Nađene dve mrtve devojke

Policija je pronašla tela dve ubijene devojke u mestu Ada, u blizini Kazneno-popravnog zavoda u Ćupriji.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 04.04.2010.

12:15

Default images

Oko 8.30, u neposrednoj blizini Velike Morave, pronađena su tela 26-godišnje Ivane Stojković i devetnaestogodišnje Biljane Obradović. Direktor policije Milorad Veljović rekao je da su devojke imale prostrelne rane na glavi, kao i da je jedna nađena u automobilu "honda sivik", a druga pored vozila. Neki mediji javljaju da je reč o dvostrukom ubistvu, iako iz policije to još niko nije potvrdio.

Sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović na vanrednoj konferenciji za novinare nije želeo da otriva više od identiteta ubijenih žena.

"Na potezu Ada, u neposrednoj blizini Morave i ekonomije KPZ u Ćupriji pronađena su beživotna tela Stojković Ivane i Obradović Biljana. Zajedno sa zamenikom javnog tužioca izašao sam na lice mesta, uradili smo uviđaj, u toku su operativne radnje, a sva ostala pitanja koja vas zanimaju dobićete od policije", rekao je sudija Petrović.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da su specijalizovane ekipe kriminalističke policije MUP-a, po njegovom nalogu, obavile uviđaj uz prisustvo višeg tužioca iz Jagodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: