Četvrtak, 03.12.2009.

19:53

Prisvajala novac štediša

Čačanska policija uhapsila je Dragicu S. (53), zbog osnovane sumnje da je izvršila krivična dela pronevere i falsifikovanja službene isprave.

Izvor: Tanjug

Default images

Ona se sumnjiči da je u svojstvu likvidatora blagajnika čačanske banke u periodu od septembra do 19. oktobra ove godine sa štednih knjižica većeg broja klijenata podigla i prisvojila sumu veću od 1,5 milion dinara.

Takođe, postoji sumnja da je Dragica S. od 31.decembra 2.007. do 19. oktobra ove godine neovlašćeno uzimala na poslugu novac sa štednih knjižica u iznosu većem od 3,3 miliona dinara.

Pri tome, ona je naloge za isplatu i uplatu sredstava svojeručno potpisivala umesto klijenata i overavala službenim pečatom banke.

Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena istražnom sudiji okružnog suda u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: