Srbija domaćin zasedanja OEBS-a?

Moguće je da Srbija bude domaćin jednog od narednih zasedanja OEBS-a, najavila je članica delegacije Srbije u parlamentarnoj skupštini OEBS-a Gordana Čomić.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2009.

17:12

Default images

"Iz Atine stiže dobra vest da je Srbija ušla u proceduru kao domaćin nekih budućih susreta OEBS-a", rekla je Čomićeva Tanjugu, koja je u delegaciji Skupštine Srbije boravila na zasedanju OEBS-a.

Prema njenim rečima, ključne teme OEBS-a, koji je zasedao od 9. do 12. oktobra u glavnom gradu Grčke, bile su energetska sigurnost, bezbednost i obezbeđivanje dovoljne energije od "Vankuvera do Vladivodstoka".

Ona je ukazala da je bilo reči i o regulativi u toj oblasti, kako upotreba energije ne bi štetila životnoj sredini.

"Nadam se da će i na zimskom sastanku u Beču, u februaru 2010. godine, biti dobrih odluka i vesti za Srbiju", kazala je Čomićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: