“Dipeš mod” nastavlja turneju

Bend "Dipeš mod" 8. juna nastavlja svetsku turneju, koju je bio primoran da prekine zbog bolesti pevača Dejva Gana. Čeka se odluka o beogradskom koncertu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2009.

18:07

Default images

U saopštenju Egzita, organizatora koncerta u Beogradu, navodi se da se i dalje ulažu napori da se otkazani koncerti, uključujući i nastup u Beogradu, ponovo zakažu. Organizatori savetuju publici da sačuva kupljene ulaznice do početka sledeće nedelje, kada se očekuje zvanično saopštenje o novim datumima ili definitivnom otkazivanju.

Gan je 12. maja pretrpeo težak napad gastroenteritisa. U bolnici mu je otkriven maligni tumor bešike, koji je uspešno uklonjen, ali će pevač, po lekarskom uputstvu, morati da se oporavlja do 8. juna kada će bend nastupiti u nemačkom Lajpcigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: