Požar u trafostanici u Smederevu

U trafostanici u smederevskom naselju Senjak izbio je požar, a nastala šteta je, prema prvim procenama, oko 800.000 dinara.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2009.

22:18

Default images

Požar je izbio oko 15 časova. Trafostanice nemaju sistem za daljinski nadzor i upravljanje, pa su nadležne u Elektromoravi Smederevo o požaru obavestili građani., nakon čega je na lice mesta došla policija.

Direktor ogranka Elektromorave Smederevo Željko Jevtić rekao je agenciji Beta da još nije utvrđen uzrok požara ali da može da bude "sasvim banalan", kao i da radnici Elektrodistribucije i policija i "dalje tragaju za mogućim uzrokom".

Jevtić je dodao da "nije neobično da se trafostanica zapali, ali da poslednjih nekoliko godina takvih havarija nije bilo".

Radnici Elektromorave Smederevo još raščišćavaju garež i očekuju da će sutra u prepodnevnim satima osposobiti trafostanicu.

Elektromorava Smederevo, Elektromorava Požarevac i Elektrošumadija Kragujevac deo su organizacionog sistema za distribuciju električne energije Centar doo Kragujevac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: