Prve smene u NIS-u?

Kako "Enerdžiobserver" nezvanično saznaje, novi generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko započeo je kadrovske smene u toj kompaniji.

Izvor: B92, Energyobserver

Četvrtak, 19.02.2009.

15:09

Default images

Prema izvoru "Enerdžiobserver", Kravčenko je smenio tri pomoćnika direktora NIS Petrola. Reč je o pomoćnicima za investicije, spoljne nabavke i interne nabavke.

Kravčenko je obišao i Rafineriju Pančevo.

Prilikom posete Rafineriji najviše ga je interesovalo sa koliko zemljišta raspolaže Rafinerija Pančevo i da li je ono u njenom vlasništvu.

Prema neproverenim podacima, Rafinerija Pančevo je izgrađena na zemljištu Manastira Vojlovica.

Povodom ovih informacija, “Enerdžiobserver“ je u informativnoj službi NIS-a dobio samo odgovor da će “sve kadrovske odluke biti podrobno analizirane i donosene isključivo u interesu NIS-a” i da će javnosti biti operativno informisana o svim novim imenovanjima ili postojećim izmenama organizacione strukture kompanije.

U informativnoj službi NIS-a su naveli i da će sva eventualno sporna pravna pitanja biti rešavana isključivo u skladu sa zakonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: