Nova cena struje od ponedeljka

Izvor: B92

Petak, 28.06.2002.

08:36

Default images

Dogovor o novoj ceni struje koja ce vaziti od ponedeljka najverovatnije ce biti postignut u petak, pise "Blic". Pozivajuci se na izvore bliske Vladi Srbije i "Elektroprivredi Srbije", list navodi da bi u petak trebalo da bude utvrdjen i konacan predlog novog tarifnog sistema. "Izvesno je da ubuduce nece biti stavke 'angazovana snaga' i da ce biti uvedena fiksna naknada ili pretplata za koriscenje mreze koja ce biti ista za sve potrosace", pise list i dodaje da ce pretplata biti najmanje 75 dinara mesecno. Direktor EPS Ljubomir Geric rekao je listu da ce "najverovatnije biti usvojen predlog premijera za cenu kilovata od 3 centa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: