PROTEST ZBOG DEL PONTE

Izvor: B92

Sreda, 14.02.2001.

19:00

Default images
Patriotiski savez Crne Gore i vise patriotskih gradjanskih udruzenja i politickih organizacija organizuju u cetvrtak u 12.00 casova protest u Podgorici zbog dolaska glavnog tuzioca Haskog tribunala Karle del Ponte. Protest ce biti odrzan ispred Vile Gorica, u kojoj s Karlom Del Ponte treba da se sretnu crnogorski predsednik Milo Djukanovic, predsednik Parlamenta Svetozar Marovic i drzavni tuzilac Bozidar Vukicevic. Organizatori protesta pozvali su na skup sve gradjane koji su protiv izrucenja Haskom tribunalu jugoslovenskih gradjana. Oni isticu da glavni haski tuzilac nije podigla nijednu optuznicu zbog NATO agresije i bombardovanja Jugoslavije, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: