Nedelja, 19.09.2021.

13:00

Srbin uhapšen u Hrvatskoj sa 16 kilograma droge

Na graničnom prelazu Macelj uhapšen je 28-godišnji Srbin nakon što je hrvatska policija u njegovom automobilu pronašla 16 kilograma marihuane.

Izvor: Tanjug

Srbin uhapšen u Hrvatskoj sa 16 kilograma droge
Ilustracija: Depositphotos/Alex_Schmidt

Prilikom granične kontrole policijski službenik granične policije Macelj posumnjao je da se u automobilu krijumčari droga te je izuzeo vozilo na detaljnu graničnu kontrolu.

Sumnju na prisustvo droge u vozilu potvrdio je i službeni pas za detekciju droga Aba koji je pozitivno reagovao nakon čega je vozilo zapečaćeno, prenosi Index.hr. Na osnovu naloga Županijskog suda u Zagrebu, izvršena je pretraga automobila, te je u posebno prerađenom delu prtljažnog prostora, u izrađenom duplom dnu, pronađeno 50 paketa marihuane težine više od 16 kilograma.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama 28-godišnji državljanin Srbije predat je u pritvor, objavila je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: