Četvrtak, 29.07.2021.

09:13

Gaf HRT-a: Umesto Komšića, Čović

Hrvatska radio-televizija (HRT 1) potpisala je Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH tokom prenosa njegove izjave.

Izvor: Tanjug

Gaf HRT-a: Umesto Komšića, Čović
Foto: EPA-EFE/ ROZIC IVAN

Čović je izjavu dao sinoć, tokom svečanosti povodom spajanja Pelješkog mosta.

Predsednik HDZ-a u Bosni i Hercegovini je dao izjavu za medije neposredno prije nego što je most spojen, prenosi Klix.ba.

Čović, koji je ranije bio član Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda, izgubio je na prošlim izborima trku za tu funkciju od Željka Komšića, za koga se smatra da je izabran glasovima Bošnjaka.

Ovo nije prvi put da HRT pravi takvu grešku, pošto se isto dogodilo 3. marta, kada je Čović prisustvovao sahrani gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: