Vojvođanska partija izlazi na izbore

Vojvođanska partija izaći će na predstojeće lokalne, pokrajinske i državne izbore zajedno s partnerima okupljenih oko Vojvođanskog fronta.

Izvor: B92

Subota, 29.02.2020.

14:40

Vojvođanska partija izlazi na izbore

"Rešeni smo da se za Vojvodinu i sve njene građane borimo i izborimo, bez obzira na izborne uslove koji nisu dobri i po nas Vojvođane nikada nisu ni bili dobri, jer samo tako možemo rešavati brojne probleme sa kojima se suočava Vojvodina i čitavo naše društvo", kaže se u saopštenju Predsedništva.

Ta stranka ocenjuje da bi "bojkot izbora produžio agoniju višedecenijskog zatiranja i propadanja Vojvodine o kojoj ne vode računa ni vlast ni samozvana bojkot opozicija, a vojvođansku političku misao dodatno marginalizovao".

"U toj situaciji, mi Vojvođani nemamo prava da sedimo skrštenih ruku i čekamo šta će i da li će neko nešto u Beogradu odlučiti u ime svih nas koji ovde živimo i nakon izbora. Vojvođanski front se nametnuo kao najozbiljniji i najorganizovaniji politički savez zasnovan na onim vrednostima za koje se kao partija svih ovih decenija zalažemo i od kojih ne odustajemo", kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: