Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Vlade Ruske Federacije Mihailu Mišustinu.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.01.2020.

16:51

Vučić čestitao Mišustinu: Za nastavak prijateljskih odnosa
Foto: Tanjug, Zoran Žestiæ

Vučić je izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa.

On je istakao i da je Srbija zahvalna Rusiji za aktivnu podršku našim državnim i nacionalnim interesima, posebno u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u kojima, kako ističe, Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju, saopštila je pres služba predsednika.

"Uveren sam da će Vam ukazano poverenje dati snažnu volju da radite odlučno i posvećeno, na dobrobit Vaše zemlje i bratskog ruskog naroda.

Uveren sam da ćemo zajedničkim radom da nastavimo razvoj viševekovnih prijateljskih odnosa Srbije i Rusije, kao i srpskog i ruskog naroda, koje krase neraskidiva bliskost i međusobno razumevanje i poštovanje", naveo je predsednik Vučić u čestitki.

On je Mišustinu poželeo mnogo uspeha u odgovornom poslu, kao i dobro zdravlje i sreću u ličnom životu, i uputio izraze dubokog uvažavanja.

Predsednik Vučić je uputio i pismo dosadašnjem predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, u kojem mu zahvaljuje na dugogodišnjoj korektnoj saradnji, koju je imao kao predsednik Vlade i kao predsednik Republike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: