Kolaps u Beogradu: Pored redovnog špica - kiša, sudari i Lukašenko

Lančani sudar na Pančevačkom mostu, udes na Brankovom, poseta predsednika Belorusije, kao i kiša dodatno su stvorile velike gužve na ulicama Beograda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.12.2019.

17:58

Kolaps u Beogradu: Pored redovnog špica - kiša, sudari i Lukašenko
Ilustracija: Getty images/Andreas Rentz

Kolone vozila formirane su na svim beogradskim mostovima, a saobraćajni čepovi stvorili su se od Pravnog fakulteta do Ulice 27. marta, kao i na Trgu Nikole Pašića.

Da biste stigli od opštine Novi Beograd do blokova biće vam potrebno bar pola sata, a možda i više, javlja naš reporter.

Bulevar kralja Aleksandra je u jednom trenutku bio potpuno zatvoren zbog prolaska visoke beloruske delegacije, pa se ni pešacima nije dozvoljavalo potpuno slobodno kretanje. I tokom večeri će određene saobraćajnice biti zatvorene zbog prolaska delegacije predsednika Belorusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: