Rašić o "političkom monstrumu", Srpska lista o Rašićevom "moralnom sunovratu" VIDEO

Predizborni spotovi Nenada Rašića vrhunac su političkog besmisla i moralnog sunovrata onih koji se lažno predstavljaju kao srpski predstavnici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.09.2019.

16:31

Rašić o
Screenshot/Youtube/Koalicija Sloboda

Ovako je Srpska lista ocenila Rašićev predizborni spot u kojem se on na albanskom jeziku obraća svojim potencijalnim biračima.

"Ðilasova Rada Trajković i njegov kandidat za kosovskog premijera Rašić žele da predstavljaju srpski narod na Kosovu i Metohiji, a obraćaju sa Albancima tražeći od njih glasove protiv Srpske liste", ističe SL.

U saopštenju Srpska lista Rašića naziva "Ðilasovom perjanicom" i naglašava da je on za obraćanje Albancima "odabrao portu Sabornog hrama Hrista Spasa u Prištini, koji Albanci proteklih godina skrnave, koristeći ga kao javni toalet i lokaciju za snimanje spotova".

"Ovo je samo potvrda da oni koje nazivamo albanskim Srbima zaista jesu upravo to. Sad je jasno zašto Ðilas krije kao zmija noge svoju politiku prema KiM, jer je Rašić u kameru izjavio kakva je to politika: ''Da u zajedničkim naporima izgradimo i usavršavamo najmlađu državu na svetu", zaključuje Srpska lista u saopštenju.

Koalicija Sloboda objavila je danas predizborni spot snimljen u Prizrenu, u kome kandidat za premijera te koalicije Nenad Rašic, na albanskom jeziku, poziva glasače da glasaju za nju, da bi, kako je rekao, zajedno uklonili političkog monstruma koji se zove Srpska lista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: