Nova vest
Borilački sportovi 0

2.5.2024.

11:08

Ćirković: "Radiću maksimalno za cilj ispred mene – medalja na OI"

Sara Ćirković, najuspešnija boksera Evropskog prvenstva u Beogradu, bila je deo delegacije Bokserskog saveza koja je došla na prijem u zgradi Predsedništva kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
BSS/Emilija Jovanović

Ćirković je bila jedna od tri bokserske Srbije koja je u konkurenciji do 54 kilograma stigla do zlatnog odličja.

"Pre svega bih da se zahvalim predsedniku Srbije za sva ulaganja za sport u Srbiji, a pre svega boks. Kao i predseniku bokserskog saveza Nenadu Borovčaninu koji je napravio dobar sistem i uložio sredstva kako bismo mi imali sve uslove i ostvarivali ove rezultate. Naravno, do njega ne bih stigla bez trenera Mirka Ždrala, a moja porodica je moja najveća podrška", rekala je Ćirković i dodala:

"Čestitala bih i čitavom timu na istorijskom rezultatu, sigurna sam da će ih biti još više. Ja ću maksimalno da radim za cilj koji je ispred mene, a to je medalja na Olimpijskim igrama u Parizu."

Potom se okupljenima obratio i Jovan Nikolić, koji je jedini iz muškog tima bio najbolji u svojoj konkurenciji do 71 kilogram.

"Zahvalio bih se predsedniku što je omogućio da se ovako dobro pripremimo, tj. što je ulagao u nas. Želeo bih da se zahvalim i Bokserskom savezu Srbije što je bio tu uz nas i gurao nas. Podržavao nas na čelu sa Nenadom Borovčaninom. Ja ću se i dalje boriti da reprezentujem Srbiju u najboljem mogućem svetlu. Boriću se za nju svim srcem, kao što je to radio naš predsednik do sada. Slava Bogu i živela Srbija", zaključio je Nikolić.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu