DSS: Raspušten novosadski odbor

Predsednik IV Vojvodine Bojan Pajtić, sastao se sa ambasadorom i kongresmenom SAD Majklom Poltom i Robertom Vekslerom.

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2004.

08:58

Default images

Kako saznaje Radio 021, o detaljima sastanka više će se znati tokom popodneva. Taj radio navodi da se, prema nezvaničnim informacijama, razgovara o političkoj situaciji u Pokrajini.

Podsetimo, Izvršni odbor Demokratske stranke Srbije u utorak uveče raspustio je novosadski odbor te partije. Sednici IO prisustovali su svi članovi Predsedništva stranke, a novosadski odbor je raspušten zbog odluke da u Skupštini grada podrži koaliciju Srpske radikalne stranke i Socijalističke partije Srbije.

Za poverenika koji treba da formira novi gradski odbor DSS-a u Novom Sadu imenovan Velibor Radusinović, šef Poslaničke grupe DSS-a u Skupštini Vojvodine.

Smenjeni predsednik Gradskog odbora DSS u Novom Sadu Dejan Mikavica tvrdi da mandati “neposlušnim“ odbornicima DSS-a neće biti oduzeti. Mikavica je rekao da nijedan član DSS-a iz Novog Sada neće biti udaljen iz stranke i da neće promeniti političku ideju. On kaže da je ponosan na politički stav Gradskog odbora DSS-a. "Dali smo podršku radikalima i socijalistima da bismo skinuli štetočinsku vlast Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke u Novom Sadu", rekao je Mikavica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: