Nedelja, 23.06.2019.

16:07

Tramp: Nisam upozorio Iran na napad

Američki predsednik Donald Tramp negirao je danas medijske navode da je Iranu poslao poruku upozorenja na američki napad od kojeg je kasnije odustao.

Izvor: Tanjug

Tramp: Nisam upozorio Iran na napad
Foto: EPA-EFE/Charly Triballeau

Iranski izvori rekli su za Rojters ranije da je Tramp preko Omana upozorio Teheran da je američki napad nezbežan, ali i da je rekao kako je protiv rata i da želi razgovore.

"Nisam poslao tu poruku. Ne želim rat", rekao je Tramp za En-Bi-Si.

Na pitanje šta Iran želi, američki predsednik je rekao da misli da oni hoće da pregovaraju, prenosi Rojters.

"I mislim da žele dogovor. A moj dogovor je nuklearan. Neće imati nuklearno oružje. Mislim da im se ne sviđa pozicija u kojoj su. Njihova ekonomija je apsolutno uništena", rekao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: