Potukli se domaćin i gost na slavi u Nišu, epilog - zapaljen automobil

Proslava slave letnjeg Svetog Nikole u domu Nišlije S. B. (47) završila se svađom i tučom domaćina i gostiju, saznaje agencija Beta u niškoj policiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2019.

11:45

Potukli se domaćin i gost na slavi u Nišu, epilog - zapaljen automobil
Ilustracija: Freeimages.com

Nakon svađe i tuče je domaćin gostu sa kojim se tukao zapalio automobil.

U tuči su učestvovali gosti N. R. (47). i Lj. M. (31), a povodom je bio taj što je Lj. M. sa sobom na slavu doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N. R.

"Posle kraće svađe i tuče LJ. M. je pobegao sa slave, ali je ispred kuće domaćina ostao parkiran njegov automobil "fiat". Da bi mu se osvetio, S. B. je automobil polio benzinom i zapalio ga", kazali su u policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji, tuča i paljenje automobila prijavljeni sinoć u 20.20 časova nakon čega su policajci vrlo brzo identifikovali sve učesnike tog nesvakidašnjeg događaja.

U policiji su kazali da je Osnovno javno tužilaštvo obavešteno o događaju i protiv sve trojice muškaraca biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, dok će N. R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: