Novi snimci udesa kod naplatne rampe VIDEO

Objavljen je snimak nastao posle nesreće kod naplatne rampe Doljevac 31. januara, kada je poginula 52-godišnja Stanka Gligorijević.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2019.

18:31

Novi snimci udesa kod naplatne rampe VIDEO
screenshot/O2

U nesreći je direktor Koridora Srbije Zoran Babić, čiji je vozač izazvao sudar, teško povređen.

Na snimcima se vidi i da je direktor Koridora sedeo na zadnjem sedištu, iza suvozačevog sedišta, a da je za volanom "škode superb" koja je udarila u "opel" bio vozač Dejan S., koji je i uhapšen posle udesa.

Na prvom snimku sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi neposredno pre naplatne rampe Doljevac vidi se direktor Koridora u bež džemperu kako kupuje vodu, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, na mesto iza suvozačevog.

Automobil se isparkirava u rikverc i odlazi sa pumpe.

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak "škode superb" u kojoj je Babić, i vozač u tamnoj jakni.

Neposredno posle udesa, vidi se vozač u tamnoj jakni kako izlazi iz vozila, zaobilazi ga otpozadi, prvo otvara prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazi povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć.

Dalje se na snimku vidi i trenutak kada povređene odvoze u kola hitne pomoći, a među njima je i Zoran Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: