"Šta je Srbija uradila da osnivaju pakt protiv nje?"

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, reagovao ministar.

Izvor: B92

Nedelja, 02.12.2018.

09:07

Tanjug/MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović kaže da treba videti kako ce se te zemlje odrediti.

"Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda", rekao je Stefanović za RTS.

Stefanovic rekao je da ta izjava predstavlja neprijateljski akt protiv Srbije i njenih gradana i poziv na dodatnu nestabilnost u regionu.

"Oni prepoznaju da Srbija jaca, da Srbija nije lak plen i da nije zemlja koja ce se samo sklanjati, povijati i puštati da sve ono ono što je protiv interesa naše zemlje", rekao je Stefanović.

Prema njegovim recima, te reci dolaze danas kad je Srbija i ekonomski i polticki snažnija i ima vecu ulogu u svetu i može policijski i vojno znacajnije da zaštiti svoju teritoriju i svoj narod.

S obzirom na to da je Hodžaj o paktu protiv Srbije razgovarao u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, treba videti kako ce se te zemlje odrediti, rekao je Stefanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: