Ponedeljak, 17.09.2018.

11:37

Letnje temperature do subote, a onda...

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 25. septembra, do subote će biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 28 C do 31 stepen.

Izvor: Tanjug

Letnje temperature do subote, a onda...
Ilustracija: Getty Images

U Srbiji će sutra ujutru po kotlinama i visoravnima biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 31 stepen. Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura biće od 8 do 16, a najviša dnevna od 27 do 31 stepen, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće 16, a najviša dnevna oko 29 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 25. septembra, do subote će biti pretežno sunčano i toplo, sa maksimalnom temperaturom od 28 do 31 stepen.

U subotu posle podne na severu i zapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim predelima očekuje se prolazno naoblačenje koje će usloviti pad temperature, pojačan severozapadni vetar i ponegde kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom.

Od nedelje će biti osetno svežije, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim sunčanim periodima i uglavnom suvo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: