Petak, 20.10.2000.

16:18

MEJDANI: KOSTUNICA NE MOZE SVE SAM

Izvor: B92

Default images
Albanski predsednik Redzep Mejdani ocenio je u petak da novi jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica "nece sam moci da postigne mnogo, ukoliko se ne izmene stare strukture vlasti", zahtevajuci, ujedno, pustanje Albanaca koji se nalaze u zatvorima u Srbiji. U intervjuu Rojtersu, Mejdani je rekao i da bi vlasti u Srbiji trebalo da predaju informacije o osobama nestalim na Kosovu, kako "njihove porodice ne bi bile izlozene agoniji vecnog cekanja". "Sledeci korak bilo bi eksplicitno osudjivanje politike koja je dovela do genocida i etnickog ciscenja", ocenio je albanski predsednik, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: