Histerija ne prestaje – i novinar pokazao "orla" / VIDEO

Bura oko ponašanja reprezentativaca Švajcarske u duelu sa Srbijom na Mundijalu se ne stišava, a tome je “pomogao“ i jedan novinar iz alpske zemlje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.06.2018.

10:18

Histerija ne prestaje – i novinar pokazao
screenshot

Podršku strelcima golova za Švajcarsku, kosovskim Albancima Granitu Džaki i Đerdanu Šaćiriju, pružio je i reporter švajcarske RTS Sport Pjer Piler.

On je tokom uživo uključenja gestikulirao kao i fudbaleri rođeni na teritoriji Kosova i Metohije – “albanskim dvoglavim orlom”, kao reakciju na najavljene sankcije koje mogu da budu upućene prema dvojici igrača.

“Gospodo iz FIFA, ako uradim ovo, a evo, uradio sam, da li ja mogu da dobijem suspenziju? Hoćete li mi oduzeti akreditaciju?”, upitao je Piler.

Podsetimo, Disciplinska komisija FIFA razmatra način za kažnjavanje Džake i Šaćirija, a postupci su pokrenuti i protiv FSS i selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića, zbog komentara koje je izneo posle utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: