Oluja srušila ogradu, vuk pobegao iz rezervata

Nakon što su olujni vetrovili srušili ogradu, iz rezervata za divlje životinje nadomak škole u Redingu, na jugu Engleske, pobegao je jedan vuk.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.01.2018.

15:56

Oluja srušila ogradu, vuk pobegao iz rezervata
screenshot

Policija traga za životinjom, a s obzirom na to da je rezervat u blizni škole, đacima je zabranjen izlazak napolje, dok je građanima poručeno da ne prilaze vuku u slučaju da ga vide, prenosi AP.

Policija sarađuje sa osobljem rezervata u pokušaju da pronađu odbeglog vuka, jednog od 10 vukova koji žive u tom utočištu za divlje životinje.

Najmanje troje ljudi izgubilo je život u današnjim incidentima koji su se dogodili zbog snažne oluje koja je pogodila Holandiju i druge evropske države. U Briselu je poginula žena nakon što joj je drvo palo na automobil, a u Belgiji je povređeno nekoliko osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: