Mali ponovo u vožnji kroz centar: Da li ostajem? Pa...

Gradonačelnik Beograda je još jednom provozao kroz centar grada tokom špica sa Filipom Čukanovićem, ovog puta da pokaže šta jeste, ali i šta nije urađeno.

Izvor: B92

Petak, 17.11.2017.

14:40

Mali ponovo u vožnji kroz centar: Da li ostajem? Pa...

Radovi na Slaviji, u Ruzveltovoj i u Bulevaru oslobođenja su završeni bar što se kolovoza tiče, na Brankovom mostu i dalje dve trake nisu funkcionalne, ali su gužve manje nego proteklih meseci kada su, na opšte iznenađenje, radovi na gradskim "žilama kucavicama" počeli istovremeno, pred kraj leta.

Mali je u oktobru rekao da je tako moralo, a ovog puta kaže da je zadovoljan urađenim i odgovara na pitanje zašto se nije radilo i noću, što su mnogi građani zamerali gradskim vlastima.

Mali je govorio i o izmeštanju Železničke stanice, Prokopu, najavljenoj rekonstrukciji Kneza Miloša (o tome na stranicama Biza), ali i o nečemu što je tema već mesecima - da li će ostati na mestu gradonačelnika, uprkos svemu što se događalo i izjavama koje je javnost čula i od njega i od Aleksandra Vučića ove godine.

Sve to u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: