Teodorović Čepurinu: Ni Vi, ni Vaši vatrogasci

Akademik Dušan Teodorović poručio je ambasadoru Rusije da "ne bi trebalo više da pomaže Srbiji", nakon spornih izjava Aleksandra Čepurina Sputnjiku.

Izvor: B92

Nedelja, 05.11.2017.

18:31

Teodorović Čepurinu: Ni Vi, ni Vaši vatrogasci
Foto: Tanjug / Z. Žestiæ

Ruski diplomata je u intervjuu beogradskoj redakciji ruskog portala govorio o odnosima Srbije i SAD, poseti Brajana Hojta Jia Beogradu i sastancima, a ocenio je i da se u Srbiji dolasku američkog zvaničnika pridaje previše pažnje. LSV je pozvala vlast u Srbiji da se "ogradi od izjava Čepurina", a slično je poručio i akademik Teodorović.

Bivši član Pokreta "Dosta je bilo" i jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana na Tviteru je poručio da je "Srbin koji piše ćirilicom", ali da je ubeđen da je mesto za Srbiju Evropska unija.

"Ja sam Srbin. Juče za Zadušnice sam palio sveće svojima. Slavim Svetog Jovana i pišem ćirilicom. Duboko sam ubeđen da je Evropska Unija jedino moguće mesto za Srbiju. Najlepše Vas molim da nam više ne pomažete ni Vi, ni Vaši vatrogasci u Nišu. Hvala", naveo je Teodorović.

Njegovu poruku ponovio je na Tviteru lider Nove stranke Zoran Živković i naveo "saglasan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: