Kolaps u BG: Napad na vozača autobusa, sudar, radovi

U Beogradu je u popodnevnim satima došlo do saobraćajnog kolapsa kome su doprinela i dva inicidenta, na uglu Resavske i Nemanjine u centru grada i na Voždovcu.

Izvor: B92

Petak, 29.09.2017.

18:32

Kolaps u BG: Napad na vozača autobusa, sudar, radovi
Foto: Gettyimages

Oko 16.45 na uglu Resavske i Nemanjine pešak je napao vozača autobusa na liniji 31, dok je oko 16.30 kod tržnog centra Stadion na Voždovcu došlo do manje saobraćajne nezgode, rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP)

U saobraćajnoj nesreći na Voždovcu nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta, naveli su u MUP-u.

Posle incidenta u centru grada, vozač autobusa i pešak su u Urgentnom centru, dodali su u MUP-u čiji predstavnici utvrđuju šta se i kako dogodilo.

Zbog incidenta u centru grada saobraćaj, koji je ionako otežan zbog radova na Slaviji, potom je potpuno blokiran, a kolapsu je doprineo i sudar na Voždovcu.

Sugrađanima je u tom intervalu od Trga Republike do Resavske autobusom trebalo oko 25 minuta, preneli su Beti putnici.

Jedna Beograđanka je rekla da je ušla u autobus 26 na Trgu Republike i da joj je do Resavske trebalo 25 minuta, posle čega je vozač otvorio vrata i posavetovao putnicima da nastave pešice jer je saobraćaj u Belevaru kralja Aleksandra bio potpuno obustavljen.

Prethodno su joj, kako je rekla Beti, savetovali da ne ulazi u autobus na liniji 31 pa je zato ušla u vozilo na liniji 26

Svakog petka po podne inače u Beogradu dolazi do velikih saobraćajnih gužvi zbog početka vikenda i velikog broja ljudi koji odlaze iz grada ili dolaze u prestonicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: