Radikali: Hvala Rusiji i Kini

SRS je uputila zahvalnost Rusiji i Kini zbog toga što su, navode, odlučnim delovanjem na sednici Saveta bezbednosti UN sprečili ukidanje Unmika na KiM.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2017.

17:47

Radikali: Hvala Rusiji i Kini

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić na konferenciji za novinare je rekao da je to još jedna prilika da javnost u Srbiji vidi ko su pravi prijatelji Srbije i srpskog naroda i da bi "u zavisnosti od toga trebalo definisati i državnu politiku Republike Srbije".

On je podsetio da je Ustav Srbije definisao, odredio i napisao pravila kako se moramo ophoditi i šta predstavlja teritorija Kosova i Metohije za Republiku Srbiju, kao i da postoji i Rezolucija 1244 Saveta bezbednosti.

Kako je rekao EU "nije jedina destinacija za manifestaciju ekonomske saradnje i carinske saradnje, a pogotovo nije za bilo kakvu političku integraciju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: