Užasne fotografije iz Libije: Egzekucija ekstremista ID

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan video-snimak na kom se vidi egzekucija 18 zarobljenih ekstremista ID, kojima libijski vojnici pucaju u potiljak.

Izvor: B92

Utorak, 25.07.2017.

07:34

Užasne fotografije iz Libije: Egzekucija ekstremista ID
Screenshot

Na uznemirujućem snimku se vidi 18 muškaraca, za koje se pretpostavlja da su borci Islamske države, kako kleče na nepoznatoj lokaciji, obučeni u narandžasta odela i sa crnim povezima preko glave, preneo je "Dejli mejl onlajn".

Ubijeni su bili poredani u četiri reda, a oko njih su polako šetali njihovi egzekutori. Nakon toga na osamnaestoricu je ispaljena kiša metaka, kako se pretpostavlja iz poluautomatskog oružja. Gađani su u potiljak. Nakon toga opet je pucano na njihova tela.

Pretpostavlja se da se ova egzekucija dogodila u Libiji, budući da su i ranije stizale uznemirujuće vesti i snimci iz te zemlje u kojoj se masovno svete teroristima ID. S druge strane, u toj zemlji rastu tenzije i sve je više sukoba između džihadista i libijskih snaga bezbednosti u Bengaziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: