B. MILOSEVIC: MOJ BRAT BI MOGAO DA POSTANE SEF VLADE

Izvor: B92

Petak, 29.09.2000.

15:08

Default images
Jugoslovenski ambasador u Rusiji Borislav Milosevic ocenio je u petak da opozicija u Srbiji prerano slavi i da bi njegov brat, predsednik SRJ, Slobodan Milosevic, mogao da postane savezni premijer. U intervjuu koji objavljuje nemacki "Berliner cajtung", on je rekao da "opozicija prerano slavi", jer se "razlika u glasovima moze nadoknaditi u drugom krugu izbora". "Moj brat bi mogao da postane sef vlade, ukoliko opozicija i da predsednika", navodi list. Milosevic je takodje rekao da njegov brat "nema nameru da pobegne iz zemlje i ode, na primer u Moskvu", te da "on i ne vodi nikakve razgovore u tom smislu", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: