R. Nikolić za Vučića: Znam šta je stranačka disciplina

Član Predsedništva SNS Radomir Nikolić rekao je za "Večernje novosti" da je glasao da kandidat za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Petak, 17.02.2017.

10:42

R. Nikolić za Vučića: Znam šta je stranačka disciplina
Tanjug

Sin aktuelnog predsednika Srbije i osnivača SNS Tomislava Nikolića je naveo da je taj stav izneo na sednici vrha stranke održanoj u utorak.

"Dobro znam zašto sam tako glasao, kao što dobro znam i šta je stranačka disciplina, a svoje mišljenje o toj temi sam izneo na prethodnom sastanku Predsedništva", naveo je Nikolić.

Da je mlađi Nikolić izabrao Vučića prethodno su preneli i mediji, na šta je njegov otac rekao da je Radomir "izneo svoj stav".

Mediji su dodali i da je Nikolića iznerviralo to što je njegov sin podržao Vučića i da je to jedan od razloga zašto se u javnosti pojavila informacija da će se kandidovati za novi mandat, iako to nije lično potvrdio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: