Otac i sin pronađeni mrtvi u okolini Gadžinog Hana

U selu Duga Poljana kraj Gadžinog Hana su pronađena tela oca i sina, starih 88 i 64 godine, potvrdio je predsednik opštine Gadžin Han Saša Đorđević.

Izvor: B92

Utorak, 10.01.2017.

12:07

Otac i sin pronađeni mrtvi u okolini Gadžinog Hana
Tanjug

Prema njegovim rečima, policija i tužilaštvo utvrdiće uzrok smrti tih ljudi, a po svemu sudeći do tragedije je doveo splet nesrećnih okolnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, smrznuta tela oca i sina pronašao je vozač koji meštanima tog kraja dostavlja hleb.

Pretpostavlja se da je sin krenuo do toaleta u dvorištu kuće kada mu je pozlilo. Otac je pokušao da ga spase i uvuče u kuću tako što mu je oko struka obmotao konopac.

Prema tvrdnjama očevidaca, u dvorištu su vidljivi tragovi koji ukazuju da je nesrećni starac uspeo da vuče sina nekoliko metara, ali je potom i on pao u sneg.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su za Betu da su jutros u 8.20 minuta dobili prijavu o dva beživotna tela u Dugoj Poljani.

"Tužilaštvo je obavešteno i očekuje se uviđaj", naveli su u policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: