Orahovac: Oskrnavljen grob Srbina

Na starom pravoslavnom groblju u Orahovcu oskrnavljen je grob Jovana Ulamovića, javio je program na srpskom jeziku Radiotelevizije Kosova.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.10.2016.

08:33

Default images
Getty Images

U popodnevnim časovima u sredu, Sava Ulamović obišao je grob svog oca, gde je zatekao oskrnavljen grob na kome su se videli tragovi stopala, delovi krsta, a u podnožju groba polomljene flaše, prenosi RTK2.

On je obavestio policiju koja je kasnije izvršila uviđaj. Sava Ulamović apelovao je na sve nadležne institucije da se staro pravoslavno groblje ogradi.

"Mi smo pre četiri dana obišli grob i bilo je sve u redu. Sada je sve razbacano oko groba", rekao je Sava Ulamović za RTK2.

Jovan Ulamović je treća osoba sahranjena na starom pravoslavnom groblju posle 1999. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: