Bil Klinton: Posle izbora pružiti ruke Trampovim glasačima

Bivši predsednik SAD Bil Klinton izjavio je da bi, kad se završe izbori, pristalice Hilari Klinton trebalo da pruže ruku glasačima Donalda Trampa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.10.2016.

20:33

Bil Klinton: Posle izbora pružiti ruke Trampovim glasačima
Foto: Tanjug

Klinton je istakao da Demokrate ne bi trebalo da se ponašaju prema Trampovim pristalicama onako kako su se oni i njihov kandidat ponašali prema pristalicama Hilari Klinton, prenela je agencija AP.

On je naveo da mnogi pristalice Trampa imaju razloga da se osećaju izopšteno, ali je istakao i da ih njihov bes neće odvesti tamo gde žele da odu.

Bil Klinton tokom govora na fakultetu "Dartmut" u Hanoveru, u saveznoj državi Nju Hempšir, nije komentarisao pokušaje Trampa da tokom kampanje podseti glasače na njegove seks skandale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

19 h

Podeli: