BG: Izrešetano vozilo, ubijen vođa navijača Partizana

Jedna osoba je ubijena a druga teško ranjena u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu. Nezvanično: Ubijen vođa navijača Partizana.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 13.10.2016.

21:51

BG: Izrešetano vozilo, ubijen vođa navijača Partizana
Foto: Tanjug, arhiva

Incident se dogodio u neposrednoj blizini zatvora, a nezvanično, jedno vozilo je izrešetano.

Kako je nezvanično potvrđeno za B92 ubijen je vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi.

MUP Srbije je saopštio da se pucnjava u Bačvanskoj ulici dogodila oko 21 h i da je ubijen 29-godišnji muškarac, dok je jedna osoba ranjena.

Policija trenutno vrši uviđaj i intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela, dodaje se u saopštenju.

Kako javljaju beogradski mediji ranjen je čuvar Centralnog zatvora.

Teško ranjeni muškarac prebačen ja na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila, "BMW" i "opel", javlja "Blic".

U "BMW-u" je bio Stanković, dok je ranjeni čuvar bio u "opelu". Za sada nije poznato kako se čuvar našao na mestu obračuna, navodi "Blic".

Televizija N1 je ranije javila da je pucano na automobil u kojem su bile te dve osobe.

Motivi napada za sada nisu poznati.

Stanković je bio učesnik incidenta ispred stadiona Partizana, kada je napadnut direktor kluba Miloš Vazura i pretučen pripadnik njegovog obezbeđenja. Podignuta je optužnica protiv Veljka Belivuka i Darka Ristića, ali protiv Stankovića, koji je bio priveden zajedno sa njima, nije pokrenut krivični postupak.

Prvi osnovni sud osudio je navijače "crno-belih" Veljka Belivuka na godinu kućnog zatvora, a Darka Ristića na godinu i deset meseci klasičnog zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: