Četvrtak, 13.10.2016.

21:51

BG: Izrešetano vozilo, ubijen vođa navijača Partizana

Jedna osoba je ubijena a druga teško ranjena u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu. Nezvanično: Ubijen vođa navijača Partizana.

Izvor: B92

BG: Izrešetano vozilo, ubijen voða navijaèa Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

Ikl

pre 7 godina

Ovaj dousnik beogradske policije i sitni diler droge, koga koriste u pokusajima da preuzmu Partizan i novac od prodaje igraca, je zavrsio na jedan jedini nacin koji je mogao. "Slucajno" nije otisao na petogodisnju robiju koja mu je dosudjena pitaj Boga kad. A i da je otisao - vidimo kako bi je sluzio, s obzirom da je sa cuvarima CZ bio intimus. Model rada ovog "vodje" je imala priliku da vidi cela nacija kada su "junacki" skakali coveku po glavi. Sve u svemu - Srbija 2016.

pablito

pre 7 godina

Stanujem u blizini mesta dogadjaja. Ta raskrsnica iako mala je vrlo prometna zbog trznog centra i hipermarketa koji je odmah tu. Ceka se relativno dugo ukljucenje u G. Vucica. Cuvar je bio u kolima iza tako da je moguce da je kolateral. Deset metara odatle su i stanice GSP tako da je sreca sto nema jos stradalih. Da nije boleana supruga bi mi se u to vreme vracala sa posla... Da ne pominjem da je pucnjava bila direktno ljudima ispred prozora stana....

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Svi tako treba da završe bez obzira da li su vodje ili samo obični huligani. Pošto ova zemlja nema ni pravni sistem ni sudstvo. Ulica i za ministre

sasa jokic

pre 7 godina

Ne postoji "titula" vodja navijaca. To su narko dileri i saradnici sluzbe za prljave poslove. Pogledajte film "sisanje", tu je dosta toga objasnjeno.
Ova zemlja je trula do kostiju, ovakvi likovi odlazu robiju uz pomoc zastitnika iz BIA.

zoran

pre 7 godina

"Motivi napada za sada nisu poznati. " - kaze izvestac.

Pa kako ne zna novinar..? Decko nije vratio knjigu u biblioteku i sta ces...kaznjen. Nema sa tim igre. A kako policajac sa njima...zajedno citaju i objasnjavaju jedan drugom malo teze pasuse, kada nalete na takav.

Brankica sa B92 odavno objasnila, ali u truloj zemlji koga briga sto je bagra na slobodi.

nsssr

pre 7 godina

Oni da nisu vodje navijaca kao sto se ovde neki bune na taj naziv, ne bi za njima kao papagaji sta god da kazu sa one sipke ponavljali stotine, ili u nekim slucajevima, i hiljade drugih koji dodju na tribine stadiona recimo... A njegov posao koji obavlja, pored ovog "hobija" koji ga, i etiketira je vec posao suda i policije... a sve ovo vam pise covek koji zivi za dan kada ce moci da se ode na utakmicu bez da ti neko drugi, tako reci vodja govori sta da radis i pevas... vi sto se ogradjujete od ovakvih, a ipak svakom novom prilikom idete na tu njegovu tribinu im tada samo dajete legitimitet, i oni se tada i te kako nazivaju vasim vodjama, i od toga ne mozete da pobegnete... ali i da nema tih tribina, svejedno bi ovakvi nasli nacin da se probiju do sirokih masa...

Pjesnik

pre 7 godina

Sinoc sam se obradovao kad je srbijanska policija uhvatila onog ubicu dviju djevojaka-A vidi nocas tuzna vijest ubijaju djecu siluju sta se ovo desava daj stare pandure vratimo

Рико

pre 7 godina

Mene interesuje zasto kad god se kriminalci obracunavaju izmedju sebe se potencira prica,te ubijen navijac Zvezde, Partizana.Pa nije im to zanimanje.Svi mi navijamo za neki klub.To su sve osobe sa podebelim kriminalnim dosijeom.Niko od njih nije ubijen zbog toga sto navija za Zvezdu ili Partizan.
(nikola, 13. oktobar 2016 23:22)
Па да, ал њега сви знају као вођу навијача и онда се то напомене, он није познат јер је човек, већ јер је вођа навијача

sta ti decko radis!?

pre 7 godina

Navijanje vode kriminalci, u upravama sede lopovi, a igrace "motivišu" starlete. I drugo kolo kvalifikacija za Evropu nam je puno...

natalija

pre 7 godina

za rusofile koji svaki događaj koriste tako što spinuju eto Srbija dostigla u ubistvima SAD poruka:
Svake godine UN izdaju listu ubistva u % u zemljama sveta. U većini zemalja Evrope i Japanu (oko ili ispod 1%). A što se tiče SAD (3.7%) au Rusiji 9.3%). Tek toliko da se znaju činjenice....
Ps. rusofili mnogo gledaju filmove s RTS, Pinka,..., gde se prikazuju samo filmovi iz SAD (droga, ubistva,...).

GetToDaChoppa

pre 7 godina

Samo jos preimenujte Zvezdu i Partizan u Los Zetas i Sinalou pa da se i navijaci i upravni odbori napokon nazovu pravim imenom.

nenad

pre 7 godina

Ma sto se oni oni makljaju međusobno a niko ne komentarise da je mogao da nastrada i neko nevin nedaj boze. Prolazis slucajno kolima kisa metaka rikoseta

zvrk89

pre 7 godina

Opet da proradi DB da cisti ovakve.A ne Cg mafija opet po Bg da pripucava.Pa dokle bre ministre??Pa za sta ta Bia sluzi majku mu ??Pa valjda da nanjusi ovakve slucajeve ?Pun Bg kriminalaca iz Cg,Bih,Juzne Amerike,pa sta rade sluzbe Vučiću??Ne zanima me bre Kosovska bajka,hocu sigurne ulice!

ja

pre 7 godina

Bolest... navijaci navijaci,jbte pa kazite lepo kriminalci kakvi navijaci. To su sve policijski ortaci, jadna drzava i jako nezbedna, pozdrav za Supermena svaka cast, od kad si dosao na vlast samo se puca!

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ne gospodo, ovo je 2016-ta. U svim vecim gradovima Evrope, a I sveta, ubijaju se kao u igrici. Ovo sto se desilo je strasno, ali to ne znaci de je moguce izbeci. Na zalost obracuna je bilo, I bice, kao I svuda. Treba se truditi da se svede na sto manji broj. Za sada je OK, ali treba jos bolje..
P.S. vecina misli kao I ja, a manjina ce da bude agresivnija, tako da ocekujem pregrst minusa

Nenad

pre 7 godina

Zbog takvih su stadioni prazni a klubovi puni vođa.
Onaj snimak napada na Vazuru odlično pokazuje ko je i šta bio taj klinac.
Oprostite, ali uopšte mi neće nedostajati. Bačen život.

PV

pre 7 godina

Pre par godina na toj istoj raskrsnici došlo je do koškanja između policajaca iz kordona i radnika jedne fabrike u štrajku, koji su simbolično hteli da se prijave u CZ. Dva radnika su uhapšena, a na suđenju im je pokazan snimak, sa više skrivenih kamera i iz više uglova, kako zamahuju pesnicom na oklopljene policajce. Na kadrovima bi i Stiven Spielberg pozavideo.
Pre dve godine, u pekari na toj istoj raskrsnici, ubijen je pekar. Ubica nije uhvaćen, a niko nije pokazivao nikakve snimke. Verovatno ih ni sada neće biti.

Visoka funkcija

pre 7 godina

Muka mi je od tih "Navijača", "Kontraverznih biznismena", itd. Nazovimo stvari pravim imenom (ali nažalost, tako ispada da se sve zna, ali da se neko samo pravi da se ništa ne zna)...

Veerghoen

pre 7 godina

Sada brat od njegove devojke kaze da su trebali da se vencaju za dve nedelje, bili u vezu 11 godina. Pazi, on je hladno organizovao i vencanje a ceka ga robija od 5 godina i 10 meseci. Eto sta znaci biti radnik/dousnik sluzbe. To je to cuveno reformisano, moderno pravosudje koje hita ka EU. Pravosnazno osudjen na 5 godina i 10 meseci ali je tri puta odlagao zatvor zbog navodne bolesti. Da se stide i sudije i onaj ko ga je oslobadjao po naredjenju sluzbe. Cak je i onaj isprebijani crep ispred stadiona rekao na sudu da nece da tuzi napadace. Nadajmo se da ce Juzna tribina biti mesto pravih ultrasa i navijaca, a ne janjicara.

Okolo pa u krug

pre 7 godina

90- te su nam ponovo doneli naprednjaci. DOSTA JE BILO.
(Velja, 13. oktobar 2016 22:11)
Koliko se ja secam,najvise ubistava nije bilo '90_tih,vec koju godinu kasnije...

Veliki brat

pre 7 godina

Beograd je postao kao Vašington koji je, kako reče tadašnji gradonačelnik Marion Berry, ako se izuzmu ubistva DC ima najnižu stopu kriminala u zemlji.


Isto tako i za Beograd, ako se izuzmu ubistva, Beograd je grad sa najnižom stopom kriminala u Srbiji.

Srbina Delija

pre 7 godina

Na ulicama ubistva kao u filmovima, u bolnicama doktori ubijaju decu kao onaj manijak u Loznici. Još jedna veoma "uspešna" nedelja u našoj zemlji !

srb

pre 7 godina

@igor nije tacno druze, imas sigurno vise od 95% pravih navijaca i na jugu i na severu, ti o kojima ti pricas su nesto drugo, nazivaju se navijacima ali to nisu...a nisu ni sve vodje takve kakvim si ih opisao, mada si generalno u pravu i dao sam ti plus

Bosko

pre 7 godina

"Ovaj vođa navijača, poznat kao Sale Mutavi, pravosnažno je osuđen još 2013. na pet godina i 10 meseci zatvora zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Dosad, međutim, tri puta je odlagao odlazak u zatvor. Poslednji put je to učinio pre nepuna tri meseca zbog zdravstvenog stanja, kada mu je odlazak u zatvor odložen do 8. marta. Stanković je dostavio sudu medicinsku dokumentaciju i veštak je procenio da treba da mu se odloži odlazak u zatvor, tako da je sud to prihvatio. On ima pravo i do 8. marta da traži novo odlaganje." - vau, dobio grip, seo u dzip, i odlozio put u zatvor. Samo u Srbiji.

rebelianka

pre 7 godina

Mene zanima kako će dotični "čuvar" da se izjasni i objasni celu situaciju (ako ga iko bude i pitao šta je on tražio sa preminulim)?
Verujem da većina vas već zna odgovor na moje pitanje, nažalost.

blah

pre 7 godina

Mnogo ste dosadni sa tim 90-im godinama proslog veka koje stalno pominjete! Kao papagaji, barem 30% komentara na svaku vest ovog tipa su "bla, bla devedesete, bla, bla, bla". Licno, ubedjen sam da 90% takvih komentara ostavljaju ljudi koji te 90-te ni ne pamte jer se tada jos nisu bili rodili ili su bili jako mali.
Jeftina politizacija bez ikakvog smisla. Ima se ovoj vlasti, kao i svim prethodnim, zameriti mnogo toga sto je daleko bitnije. Kriminala je uvek bilo i uvek ce ga biti, svuda. Ispada kao da se zlocini dogadjaju samo u Srbiji, i kao da samo ovde kriminalci slobodno setaju ulicama gradova, a to nije istina. Prosto, da je igde tako, na tom mestu ne bi bilo kriminala.
Uzgred budi receno, stopa kriminala je bila daleko veca u prvoj polovini 2000-tih nego 90-ih. a ni poslednjih 10 godina nije nista mnogo bolje. Devedesete se cesto koriste kao "ultimativni argument" za sve i svasta baziran na nerealnim projekcijama koje su stvarane poslednjih 15-ak godina iskljucivo u politicke svrhe jer sa istinam nemaju mnogo dodirnih tacaka, iako sam taj "argument" po sebi ne znaci nista.

klik

pre 7 godina

@majstor
Beograd,popis 2012 god - 1.350.000 stanovnika. Kojih crnih 2 miliona...
(hesse, 13. oktobar 2016 22:43)

Jedno je popis a drugo je realnost na terenu. I ne dva miliona nego i više trenutno živi u Bg.

Navijač bez vođe

pre 7 godina

Vođa navijača, pa opet vođa navijača? Dobro koliko ima tih kriminalaca sa statusom Vođa Navijača? Koga oni vode i gde? Mogu jedino u pakao da te povuku sa sobom ako si dovoljno glup.

Igor

pre 7 godina

Sad kada je upražnjena pozicija vođe navijača, hoće li oglas za radno mesto raspisati ministarstvo za sport ili Vlada?
Jer, kad pitaš ljude koji žive sa tim "navijačima", svi kažu da oni "navijaju" jer im je to posao! Samo, ko ih plaća za taj posao i šta to rade? Nikako da objasne familiji da oni ne navijaju, već savijaju i nabijaju, pale kada treba, gde treba i koga treba, postavljaju balvane/blokade po Kosovu ako treba, obilaze izborna mesta po unutrašnjosti, itd.. Onda onaj koji plaća pusti da se malo bave drogom/reketiranjem, to im daje kao "bonus" na platu...eto, to su "navijači" kada pročamo o CZV i PFC

belgrado

pre 7 godina

on se nije tukao ispred partizanovog stadiona u incidentu sa vazurom!
mislim da mu nije ni sudjeno za to.

ne razumem 200 minusa na komentare kad neko izjavi saucesce,
ma ko da bio poginuli?!
ne verujem....

Toma Vucic, pa Toma Vucic... moz' misliti

pre 7 godina

Citam u komentarima neukih ljudi kako se cude o imenu ulice gospodara Vucica... Knjigu u sake, i lekciju o Tomi Vucicu Perisicu procitajte, edukujte se
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pepe, 13. oktobar 2016 22:16)

Stvarno?!? Al' ste se primili vas par sa objasnjenjima ko babe neke. Niste nikad culi za sarkazam?

Marko Jovanovic, punim imenom

pre 7 godina

Motiv i dalje nepoznat? Jeste, to je vrlo neobican slucaj. Verovatno necemo nikad ni saznati sta se tu desilo. To je jedna misterija u rangu Serloka Holmsa. Toliko je komplikovano da se povezu kockice. Molim vas, ko bi i iz kojih razloga napao te mirne simpatizere sporta zvan fudbal? Nije iskljuceno da je greska i da su ti momci slucajno naleteli na neku zalutalu kisu metaka.

nikola

pre 7 godina

Mene interesuje zasto kad god se kriminalci obracunavaju izmedju sebe se potencira prica,te ubijen navijac Zvezde, Partizana.Pa nije im to zanimanje.Svi mi navijamo za neki klub.To su sve osobe sa podebelim kriminalnim dosijeom.Niko od njih nije ubijen zbog toga sto navija za Zvezdu ili Partizan.

majstor

pre 7 godina

po vama ispade na kraju da u beogradu živi pola miliona.. no dobro ne bi bili loše i relativno da se pogleda broj ubistava u beogradu godišnje i u ostalim gradovima evrope, pa onda pričajte o 90im i o daleko bilo kolumbiji što neko reče

crim.org.rs

pre 7 godina

Ne zamajavajte nas više sa "vođama navijača" i "kontroverznim biznismenima". To su, jednostavno rečeno, kriminalci.
A, u ovom slučaju, i simolika je jednoznačna. Ubijen na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića, ispred CZ-a.

Анти-бот

pre 7 godina

Како смарате са „веселе деведесете". Па Београд има преко два милиона становника, такође има и криминалаца. Сасвим нормално је да се убијају. Нисмо ни близу стања као тих деведесетих.

najvisi bese 1.93m

pre 7 godina

Trebali su fantomke da stave. Onda policija ne bi došla.
(neutralan nenavijac, 13. oktobar 2016 22:11)
A mozda su amateri? Onda su sigurni i bez fantomki, policija ne moze da ih otkrije

Историчар

pre 7 godina

За ове што се ишчуђавају Улици Господара Вучића мало информација које су очигледно пропустили да науче у школи. Тома Вучић Перишић, живео од 1787. до1859., је био српски војсковођа из доба Првог и Другог српског устанка, најбогатији и најмоћнији човек Србије прве половине 19. века поред Милоша Обреновића, војвода и уставобранитељ. Поменута улица носи име по њему а не по овом садашњем.

BB

pre 7 godina

Da su ga strpali u zatvor posle onog snimka ispred Jna, kad izubijase obezbedjenje onog Vazure, sad bi bio ziv. Ali on nista nije radio, ne mogu da hapse coveka sto je predvodio fine momke koji su se malo pokoskali sa "drugarima". Nije to pokusaj ubistva to je za nanognicu, kucni pritvor, i ukogr razrednog...

majstor

pre 7 godina

jedva dočekali ovu nesrećnu vest da počne priča kako se vracamo u 90e,50e, 20e..ljudi moji pa beograd nije varoš od 20 000 stanovnika, nego metropola od dva miliona duša, a dovoljna je samo jedna budala. naravno i jedan izgubljeni život je i previše, ali ne morate sve politizovati.

Princeza

pre 7 godina

Stopa kriminala je na najnižem nivou u novijoj istoriji. OMG.
Tu je "Tempo" gde narod dolazi u kupovinu jer može da prodje povoljnije u kupovini i mogli su i nevini da stradaju! Šta treba da se još dogodi da narod započne neophodne promene?

Mastodon

pre 7 godina

Znate u vreme Kraljevine, ako vas zandar u 10 uvece vidi na ulici, i ako jos niste iz tog grada, odmah aps. Sta ti iz NS ima da trazis u BG u 10 uvece !?

Sladokusac

pre 7 godina

Od svih reformi ja jedino jos u reform tortu verujem. Ali ni to nije vise kao sto je bilo. Stedi se na orasima, zakida na cokoladi. A toliko ima jeftine municije da me ne bi cudilo da i kakao polako zamene barutom.

vuk

pre 7 godina

Jel to onaj nacitani mladic koji ucestvuje u mlacenju Vazure!? Koji na neverovatan nacin i pored video snimka ne ide na stogodisnju robiju!? Prosto me cudi da je neko zapucao na takvu gospodu...

pepe

pre 7 godina

Citam u komentarima neukih ljudi kako se cude o imenu ulice gospodara Vucica... Knjigu u sake, i lekciju o Tomi Vucicu Perisicu procitajte, edukujte se

Milutin

pre 7 godina

Žalosno. I da, postoji ulica sa tim imenom baš odavno. Svaki Beogradjanin to zna. Ide od iznad Južnog bulevara do Cvetka. Jeftina vam fora, ostavite ime ove ulice na miru, a vidi se koja publika ovde dominira po broju pluseva. Mi Beogradjani smo ovde postali manjina neka, šta li... ništa. Laku noć.

Marko

pre 7 godina

To je ona pitoma dusa koja je sa dvojicom prijatelja skakala po lobanji coveka ispred Partizanovog stadiona. Na kraju, i pored svih snimaka nase reformisano pravosudje ga je oslobodilo svih optuzbi. Naravoucenije: nekada zatvorska kazna moze po osumnjicenog da bude vise nego korisna.

CJ

pre 7 godina

kex
Pa nije Aleksandar jedini Vučić u istoriji Srbije.
Ova ulica je verovatno nazvana po Tomi Vučiću Perišiću, čoveku koji je možda bio moćniji i od svog savremenika Miloša Obrenovića.

kreuzberg

pre 7 godina

@majstor -Beograd je selo, metrople kao berlin nemaju toliko raznoraznih obracuna, pri tome u berlnu jos zive na pretek razlicitih nacija. A zasto berlin nema toliko problema- pa zato sto policija i pravosudje radi posao kako treba.

Nemanja

pre 7 godina

Nije ubijen vodja navijaca Partizana nego vodja huligana koji se deklarisu tako. Ja sam navijac Partizana, niti mi je bio vodja, niti sam cuo za njega do cuvenog snimka prebijanja Vazurinog obezbedjenja... Jednom vec odvojite navijace od huligana, dilera i krimosa, Partizana, Zvezde i svih ostalih klubova.

Историчар

pre 7 godina

За ове што се ишчуђавају Улици Господара Вучића мало информација које су очигледно пропустили да науче у школи. Тома Вучић Перишић, живео од 1787. до1859., је био српски војсковођа из доба Првог и Другог српског устанка, најбогатији и најмоћнији човек Србије прве половине 19. века поред Милоша Обреновића, војвода и уставобранитељ. Поменута улица носи име по њему а не по овом садашњем.

Veerghoen

pre 7 godina

Sada brat od njegove devojke kaze da su trebali da se vencaju za dve nedelje, bili u vezu 11 godina. Pazi, on je hladno organizovao i vencanje a ceka ga robija od 5 godina i 10 meseci. Eto sta znaci biti radnik/dousnik sluzbe. To je to cuveno reformisano, moderno pravosudje koje hita ka EU. Pravosnazno osudjen na 5 godina i 10 meseci ali je tri puta odlagao zatvor zbog navodne bolesti. Da se stide i sudije i onaj ko ga je oslobadjao po naredjenju sluzbe. Cak je i onaj isprebijani crep ispred stadiona rekao na sudu da nece da tuzi napadace. Nadajmo se da ce Juzna tribina biti mesto pravih ultrasa i navijaca, a ne janjicara.

nikola

pre 7 godina

Mene interesuje zasto kad god se kriminalci obracunavaju izmedju sebe se potencira prica,te ubijen navijac Zvezde, Partizana.Pa nije im to zanimanje.Svi mi navijamo za neki klub.To su sve osobe sa podebelim kriminalnim dosijeom.Niko od njih nije ubijen zbog toga sto navija za Zvezdu ili Partizan.

Igor

pre 7 godina

Sad kada je upražnjena pozicija vođe navijača, hoće li oglas za radno mesto raspisati ministarstvo za sport ili Vlada?
Jer, kad pitaš ljude koji žive sa tim "navijačima", svi kažu da oni "navijaju" jer im je to posao! Samo, ko ih plaća za taj posao i šta to rade? Nikako da objasne familiji da oni ne navijaju, već savijaju i nabijaju, pale kada treba, gde treba i koga treba, postavljaju balvane/blokade po Kosovu ako treba, obilaze izborna mesta po unutrašnjosti, itd.. Onda onaj koji plaća pusti da se malo bave drogom/reketiranjem, to im daje kao "bonus" na platu...eto, to su "navijači" kada pročamo o CZV i PFC

Bosko

pre 7 godina

"Ovaj vođa navijača, poznat kao Sale Mutavi, pravosnažno je osuđen još 2013. na pet godina i 10 meseci zatvora zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Dosad, međutim, tri puta je odlagao odlazak u zatvor. Poslednji put je to učinio pre nepuna tri meseca zbog zdravstvenog stanja, kada mu je odlazak u zatvor odložen do 8. marta. Stanković je dostavio sudu medicinsku dokumentaciju i veštak je procenio da treba da mu se odloži odlazak u zatvor, tako da je sud to prihvatio. On ima pravo i do 8. marta da traži novo odlaganje." - vau, dobio grip, seo u dzip, i odlozio put u zatvor. Samo u Srbiji.

Nemanja

pre 7 godina

Nije ubijen vodja navijaca Partizana nego vodja huligana koji se deklarisu tako. Ja sam navijac Partizana, niti mi je bio vodja, niti sam cuo za njega do cuvenog snimka prebijanja Vazurinog obezbedjenja... Jednom vec odvojite navijace od huligana, dilera i krimosa, Partizana, Zvezde i svih ostalih klubova.

vuk

pre 7 godina

Jel to onaj nacitani mladic koji ucestvuje u mlacenju Vazure!? Koji na neverovatan nacin i pored video snimka ne ide na stogodisnju robiju!? Prosto me cudi da je neko zapucao na takvu gospodu...

Navijač bez vođe

pre 7 godina

Vođa navijača, pa opet vođa navijača? Dobro koliko ima tih kriminalaca sa statusom Vođa Navijača? Koga oni vode i gde? Mogu jedino u pakao da te povuku sa sobom ako si dovoljno glup.

PV

pre 7 godina

Pre par godina na toj istoj raskrsnici došlo je do koškanja između policajaca iz kordona i radnika jedne fabrike u štrajku, koji su simbolično hteli da se prijave u CZ. Dva radnika su uhapšena, a na suđenju im je pokazan snimak, sa više skrivenih kamera i iz više uglova, kako zamahuju pesnicom na oklopljene policajce. Na kadrovima bi i Stiven Spielberg pozavideo.
Pre dve godine, u pekari na toj istoj raskrsnici, ubijen je pekar. Ubica nije uhvaćen, a niko nije pokazivao nikakve snimke. Verovatno ih ni sada neće biti.

Nenad

pre 7 godina

Zbog takvih su stadioni prazni a klubovi puni vođa.
Onaj snimak napada na Vazuru odlično pokazuje ko je i šta bio taj klinac.
Oprostite, ali uopšte mi neće nedostajati. Bačen život.

Srbina Delija

pre 7 godina

Na ulicama ubistva kao u filmovima, u bolnicama doktori ubijaju decu kao onaj manijak u Loznici. Još jedna veoma "uspešna" nedelja u našoj zemlji !

Marko

pre 7 godina

To je ona pitoma dusa koja je sa dvojicom prijatelja skakala po lobanji coveka ispred Partizanovog stadiona. Na kraju, i pored svih snimaka nase reformisano pravosudje ga je oslobodilo svih optuzbi. Naravoucenije: nekada zatvorska kazna moze po osumnjicenog da bude vise nego korisna.

CJ

pre 7 godina

kex
Pa nije Aleksandar jedini Vučić u istoriji Srbije.
Ova ulica je verovatno nazvana po Tomi Vučiću Perišiću, čoveku koji je možda bio moćniji i od svog savremenika Miloša Obrenovića.

Veliki brat

pre 7 godina

Beograd je postao kao Vašington koji je, kako reče tadašnji gradonačelnik Marion Berry, ako se izuzmu ubistva DC ima najnižu stopu kriminala u zemlji.


Isto tako i za Beograd, ako se izuzmu ubistva, Beograd je grad sa najnižom stopom kriminala u Srbiji.

Toma Vucic, pa Toma Vucic... moz' misliti

pre 7 godina

Citam u komentarima neukih ljudi kako se cude o imenu ulice gospodara Vucica... Knjigu u sake, i lekciju o Tomi Vucicu Perisicu procitajte, edukujte se
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pepe, 13. oktobar 2016 22:16)

Stvarno?!? Al' ste se primili vas par sa objasnjenjima ko babe neke. Niste nikad culi za sarkazam?

pepe

pre 7 godina

Citam u komentarima neukih ljudi kako se cude o imenu ulice gospodara Vucica... Knjigu u sake, i lekciju o Tomi Vucicu Perisicu procitajte, edukujte se

crim.org.rs

pre 7 godina

Ne zamajavajte nas više sa "vođama navijača" i "kontroverznim biznismenima". To su, jednostavno rečeno, kriminalci.
A, u ovom slučaju, i simolika je jednoznačna. Ubijen na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića, ispred CZ-a.

Marko Jovanovic, punim imenom

pre 7 godina

Motiv i dalje nepoznat? Jeste, to je vrlo neobican slucaj. Verovatno necemo nikad ni saznati sta se tu desilo. To je jedna misterija u rangu Serloka Holmsa. Toliko je komplikovano da se povezu kockice. Molim vas, ko bi i iz kojih razloga napao te mirne simpatizere sporta zvan fudbal? Nije iskljuceno da je greska i da su ti momci slucajno naleteli na neku zalutalu kisu metaka.

BB

pre 7 godina

Da su ga strpali u zatvor posle onog snimka ispred Jna, kad izubijase obezbedjenje onog Vazure, sad bi bio ziv. Ali on nista nije radio, ne mogu da hapse coveka sto je predvodio fine momke koji su se malo pokoskali sa "drugarima". Nije to pokusaj ubistva to je za nanognicu, kucni pritvor, i ukogr razrednog...

rebelianka

pre 7 godina

Mene zanima kako će dotični "čuvar" da se izjasni i objasni celu situaciju (ako ga iko bude i pitao šta je on tražio sa preminulim)?
Verujem da većina vas već zna odgovor na moje pitanje, nažalost.

kreuzberg

pre 7 godina

@majstor -Beograd je selo, metrople kao berlin nemaju toliko raznoraznih obracuna, pri tome u berlnu jos zive na pretek razlicitih nacija. A zasto berlin nema toliko problema- pa zato sto policija i pravosudje radi posao kako treba.

Sladokusac

pre 7 godina

Od svih reformi ja jedino jos u reform tortu verujem. Ali ni to nije vise kao sto je bilo. Stedi se na orasima, zakida na cokoladi. A toliko ima jeftine municije da me ne bi cudilo da i kakao polako zamene barutom.

majstor

pre 7 godina

jedva dočekali ovu nesrećnu vest da počne priča kako se vracamo u 90e,50e, 20e..ljudi moji pa beograd nije varoš od 20 000 stanovnika, nego metropola od dva miliona duša, a dovoljna je samo jedna budala. naravno i jedan izgubljeni život je i previše, ali ne morate sve politizovati.

Mastodon

pre 7 godina

Znate u vreme Kraljevine, ako vas zandar u 10 uvece vidi na ulici, i ako jos niste iz tog grada, odmah aps. Sta ti iz NS ima da trazis u BG u 10 uvece !?

Visoka funkcija

pre 7 godina

Muka mi je od tih "Navijača", "Kontraverznih biznismena", itd. Nazovimo stvari pravim imenom (ali nažalost, tako ispada da se sve zna, ali da se neko samo pravi da se ništa ne zna)...

najvisi bese 1.93m

pre 7 godina

Trebali su fantomke da stave. Onda policija ne bi došla.
(neutralan nenavijac, 13. oktobar 2016 22:11)
A mozda su amateri? Onda su sigurni i bez fantomki, policija ne moze da ih otkrije

klik

pre 7 godina

@majstor
Beograd,popis 2012 god - 1.350.000 stanovnika. Kojih crnih 2 miliona...
(hesse, 13. oktobar 2016 22:43)

Jedno je popis a drugo je realnost na terenu. I ne dva miliona nego i više trenutno živi u Bg.

Princeza

pre 7 godina

Stopa kriminala je na najnižem nivou u novijoj istoriji. OMG.
Tu je "Tempo" gde narod dolazi u kupovinu jer može da prodje povoljnije u kupovini i mogli su i nevini da stradaju! Šta treba da se još dogodi da narod započne neophodne promene?

blah

pre 7 godina

Mnogo ste dosadni sa tim 90-im godinama proslog veka koje stalno pominjete! Kao papagaji, barem 30% komentara na svaku vest ovog tipa su "bla, bla devedesete, bla, bla, bla". Licno, ubedjen sam da 90% takvih komentara ostavljaju ljudi koji te 90-te ni ne pamte jer se tada jos nisu bili rodili ili su bili jako mali.
Jeftina politizacija bez ikakvog smisla. Ima se ovoj vlasti, kao i svim prethodnim, zameriti mnogo toga sto je daleko bitnije. Kriminala je uvek bilo i uvek ce ga biti, svuda. Ispada kao da se zlocini dogadjaju samo u Srbiji, i kao da samo ovde kriminalci slobodno setaju ulicama gradova, a to nije istina. Prosto, da je igde tako, na tom mestu ne bi bilo kriminala.
Uzgred budi receno, stopa kriminala je bila daleko veca u prvoj polovini 2000-tih nego 90-ih. a ni poslednjih 10 godina nije nista mnogo bolje. Devedesete se cesto koriste kao "ultimativni argument" za sve i svasta baziran na nerealnim projekcijama koje su stvarane poslednjih 15-ak godina iskljucivo u politicke svrhe jer sa istinam nemaju mnogo dodirnih tacaka, iako sam taj "argument" po sebi ne znaci nista.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ne gospodo, ovo je 2016-ta. U svim vecim gradovima Evrope, a I sveta, ubijaju se kao u igrici. Ovo sto se desilo je strasno, ali to ne znaci de je moguce izbeci. Na zalost obracuna je bilo, I bice, kao I svuda. Treba se truditi da se svede na sto manji broj. Za sada je OK, ali treba jos bolje..
P.S. vecina misli kao I ja, a manjina ce da bude agresivnija, tako da ocekujem pregrst minusa

Milutin

pre 7 godina

Žalosno. I da, postoji ulica sa tim imenom baš odavno. Svaki Beogradjanin to zna. Ide od iznad Južnog bulevara do Cvetka. Jeftina vam fora, ostavite ime ove ulice na miru, a vidi se koja publika ovde dominira po broju pluseva. Mi Beogradjani smo ovde postali manjina neka, šta li... ništa. Laku noć.

srb

pre 7 godina

@igor nije tacno druze, imas sigurno vise od 95% pravih navijaca i na jugu i na severu, ti o kojima ti pricas su nesto drugo, nazivaju se navijacima ali to nisu...a nisu ni sve vodje takve kakvim si ih opisao, mada si generalno u pravu i dao sam ti plus

Okolo pa u krug

pre 7 godina

90- te su nam ponovo doneli naprednjaci. DOSTA JE BILO.
(Velja, 13. oktobar 2016 22:11)
Koliko se ja secam,najvise ubistava nije bilo '90_tih,vec koju godinu kasnije...

Анти-бот

pre 7 godina

Како смарате са „веселе деведесете". Па Београд има преко два милиона становника, такође има и криминалаца. Сасвим нормално је да се убијају. Нисмо ни близу стања као тих деведесетих.

belgrado

pre 7 godina

on se nije tukao ispred partizanovog stadiona u incidentu sa vazurom!
mislim da mu nije ni sudjeno za to.

ne razumem 200 minusa na komentare kad neko izjavi saucesce,
ma ko da bio poginuli?!
ne verujem....

majstor

pre 7 godina

po vama ispade na kraju da u beogradu živi pola miliona.. no dobro ne bi bili loše i relativno da se pogleda broj ubistava u beogradu godišnje i u ostalim gradovima evrope, pa onda pričajte o 90im i o daleko bilo kolumbiji što neko reče

Ikl

pre 7 godina

Ovaj dousnik beogradske policije i sitni diler droge, koga koriste u pokusajima da preuzmu Partizan i novac od prodaje igraca, je zavrsio na jedan jedini nacin koji je mogao. "Slucajno" nije otisao na petogodisnju robiju koja mu je dosudjena pitaj Boga kad. A i da je otisao - vidimo kako bi je sluzio, s obzirom da je sa cuvarima CZ bio intimus. Model rada ovog "vodje" je imala priliku da vidi cela nacija kada su "junacki" skakali coveku po glavi. Sve u svemu - Srbija 2016.

sasa jokic

pre 7 godina

Ne postoji "titula" vodja navijaca. To su narko dileri i saradnici sluzbe za prljave poslove. Pogledajte film "sisanje", tu je dosta toga objasnjeno.
Ova zemlja je trula do kostiju, ovakvi likovi odlazu robiju uz pomoc zastitnika iz BIA.

zoran

pre 7 godina

"Motivi napada za sada nisu poznati. " - kaze izvestac.

Pa kako ne zna novinar..? Decko nije vratio knjigu u biblioteku i sta ces...kaznjen. Nema sa tim igre. A kako policajac sa njima...zajedno citaju i objasnjavaju jedan drugom malo teze pasuse, kada nalete na takav.

Brankica sa B92 odavno objasnila, ali u truloj zemlji koga briga sto je bagra na slobodi.

sta ti decko radis!?

pre 7 godina

Navijanje vode kriminalci, u upravama sede lopovi, a igrace "motivišu" starlete. I drugo kolo kvalifikacija za Evropu nam je puno...

nsssr

pre 7 godina

Oni da nisu vodje navijaca kao sto se ovde neki bune na taj naziv, ne bi za njima kao papagaji sta god da kazu sa one sipke ponavljali stotine, ili u nekim slucajevima, i hiljade drugih koji dodju na tribine stadiona recimo... A njegov posao koji obavlja, pored ovog "hobija" koji ga, i etiketira je vec posao suda i policije... a sve ovo vam pise covek koji zivi za dan kada ce moci da se ode na utakmicu bez da ti neko drugi, tako reci vodja govori sta da radis i pevas... vi sto se ogradjujete od ovakvih, a ipak svakom novom prilikom idete na tu njegovu tribinu im tada samo dajete legitimitet, i oni se tada i te kako nazivaju vasim vodjama, i od toga ne mozete da pobegnete... ali i da nema tih tribina, svejedno bi ovakvi nasli nacin da se probiju do sirokih masa...

zvrk89

pre 7 godina

Opet da proradi DB da cisti ovakve.A ne Cg mafija opet po Bg da pripucava.Pa dokle bre ministre??Pa za sta ta Bia sluzi majku mu ??Pa valjda da nanjusi ovakve slucajeve ?Pun Bg kriminalaca iz Cg,Bih,Juzne Amerike,pa sta rade sluzbe Vučiću??Ne zanima me bre Kosovska bajka,hocu sigurne ulice!

pablito

pre 7 godina

Stanujem u blizini mesta dogadjaja. Ta raskrsnica iako mala je vrlo prometna zbog trznog centra i hipermarketa koji je odmah tu. Ceka se relativno dugo ukljucenje u G. Vucica. Cuvar je bio u kolima iza tako da je moguce da je kolateral. Deset metara odatle su i stanice GSP tako da je sreca sto nema jos stradalih. Da nije boleana supruga bi mi se u to vreme vracala sa posla... Da ne pominjem da je pucnjava bila direktno ljudima ispred prozora stana....

Рико

pre 7 godina

Mene interesuje zasto kad god se kriminalci obracunavaju izmedju sebe se potencira prica,te ubijen navijac Zvezde, Partizana.Pa nije im to zanimanje.Svi mi navijamo za neki klub.To su sve osobe sa podebelim kriminalnim dosijeom.Niko od njih nije ubijen zbog toga sto navija za Zvezdu ili Partizan.
(nikola, 13. oktobar 2016 23:22)
Па да, ал њега сви знају као вођу навијача и онда се то напомене, он није познат јер је човек, већ јер је вођа навијача

nenad

pre 7 godina

Ma sto se oni oni makljaju međusobno a niko ne komentarise da je mogao da nastrada i neko nevin nedaj boze. Prolazis slucajno kolima kisa metaka rikoseta

ja

pre 7 godina

Bolest... navijaci navijaci,jbte pa kazite lepo kriminalci kakvi navijaci. To su sve policijski ortaci, jadna drzava i jako nezbedna, pozdrav za Supermena svaka cast, od kad si dosao na vlast samo se puca!

Pjesnik

pre 7 godina

Sinoc sam se obradovao kad je srbijanska policija uhvatila onog ubicu dviju djevojaka-A vidi nocas tuzna vijest ubijaju djecu siluju sta se ovo desava daj stare pandure vratimo

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Svi tako treba da završe bez obzira da li su vodje ili samo obični huligani. Pošto ova zemlja nema ni pravni sistem ni sudstvo. Ulica i za ministre

natalija

pre 7 godina

za rusofile koji svaki događaj koriste tako što spinuju eto Srbija dostigla u ubistvima SAD poruka:
Svake godine UN izdaju listu ubistva u % u zemljama sveta. U većini zemalja Evrope i Japanu (oko ili ispod 1%). A što se tiče SAD (3.7%) au Rusiji 9.3%). Tek toliko da se znaju činjenice....
Ps. rusofili mnogo gledaju filmove s RTS, Pinka,..., gde se prikazuju samo filmovi iz SAD (droga, ubistva,...).

GetToDaChoppa

pre 7 godina

Samo jos preimenujte Zvezdu i Partizan u Los Zetas i Sinalou pa da se i navijaci i upravni odbori napokon nazovu pravim imenom.

majstor

pre 7 godina

jedva dočekali ovu nesrećnu vest da počne priča kako se vracamo u 90e,50e, 20e..ljudi moji pa beograd nije varoš od 20 000 stanovnika, nego metropola od dva miliona duša, a dovoljna je samo jedna budala. naravno i jedan izgubljeni život je i previše, ali ne morate sve politizovati.

belgrado

pre 7 godina

on se nije tukao ispred partizanovog stadiona u incidentu sa vazurom!
mislim da mu nije ni sudjeno za to.

ne razumem 200 minusa na komentare kad neko izjavi saucesce,
ma ko da bio poginuli?!
ne verujem....

blah

pre 7 godina

Mnogo ste dosadni sa tim 90-im godinama proslog veka koje stalno pominjete! Kao papagaji, barem 30% komentara na svaku vest ovog tipa su "bla, bla devedesete, bla, bla, bla". Licno, ubedjen sam da 90% takvih komentara ostavljaju ljudi koji te 90-te ni ne pamte jer se tada jos nisu bili rodili ili su bili jako mali.
Jeftina politizacija bez ikakvog smisla. Ima se ovoj vlasti, kao i svim prethodnim, zameriti mnogo toga sto je daleko bitnije. Kriminala je uvek bilo i uvek ce ga biti, svuda. Ispada kao da se zlocini dogadjaju samo u Srbiji, i kao da samo ovde kriminalci slobodno setaju ulicama gradova, a to nije istina. Prosto, da je igde tako, na tom mestu ne bi bilo kriminala.
Uzgred budi receno, stopa kriminala je bila daleko veca u prvoj polovini 2000-tih nego 90-ih. a ni poslednjih 10 godina nije nista mnogo bolje. Devedesete se cesto koriste kao "ultimativni argument" za sve i svasta baziran na nerealnim projekcijama koje su stvarane poslednjih 15-ak godina iskljucivo u politicke svrhe jer sa istinam nemaju mnogo dodirnih tacaka, iako sam taj "argument" po sebi ne znaci nista.

Анти-бот

pre 7 godina

Како смарате са „веселе деведесете". Па Београд има преко два милиона становника, такође има и криминалаца. Сасвим нормално је да се убијају. Нисмо ни близу стања као тих деведесетих.

kurs iz engleskog

pre 7 godina

Ne gospodo, ovo je 2016-ta. U svim vecim gradovima Evrope, a I sveta, ubijaju se kao u igrici. Ovo sto se desilo je strasno, ali to ne znaci de je moguce izbeci. Na zalost obracuna je bilo, I bice, kao I svuda. Treba se truditi da se svede na sto manji broj. Za sada je OK, ali treba jos bolje..
P.S. vecina misli kao I ja, a manjina ce da bude agresivnija, tako da ocekujem pregrst minusa

Okolo pa u krug

pre 7 godina

90- te su nam ponovo doneli naprednjaci. DOSTA JE BILO.
(Velja, 13. oktobar 2016 22:11)
Koliko se ja secam,najvise ubistava nije bilo '90_tih,vec koju godinu kasnije...

Историчар

pre 7 godina

За ове што се ишчуђавају Улици Господара Вучића мало информација које су очигледно пропустили да науче у школи. Тома Вучић Перишић, живео од 1787. до1859., је био српски војсковођа из доба Првог и Другог српског устанка, најбогатији и најмоћнији човек Србије прве половине 19. века поред Милоша Обреновића, војвода и уставобранитељ. Поменута улица носи име по њему а не по овом садашњем.

majstor

pre 7 godina

po vama ispade na kraju da u beogradu živi pola miliona.. no dobro ne bi bili loše i relativno da se pogleda broj ubistava u beogradu godišnje i u ostalim gradovima evrope, pa onda pričajte o 90im i o daleko bilo kolumbiji što neko reče

pepe

pre 7 godina

Citam u komentarima neukih ljudi kako se cude o imenu ulice gospodara Vucica... Knjigu u sake, i lekciju o Tomi Vucicu Perisicu procitajte, edukujte se

klik

pre 7 godina

@majstor
Beograd,popis 2012 god - 1.350.000 stanovnika. Kojih crnih 2 miliona...
(hesse, 13. oktobar 2016 22:43)

Jedno je popis a drugo je realnost na terenu. I ne dva miliona nego i više trenutno živi u Bg.

CJ

pre 7 godina

kex
Pa nije Aleksandar jedini Vučić u istoriji Srbije.
Ova ulica je verovatno nazvana po Tomi Vučiću Perišiću, čoveku koji je možda bio moćniji i od svog savremenika Miloša Obrenovića.

Milutin

pre 7 godina

Žalosno. I da, postoji ulica sa tim imenom baš odavno. Svaki Beogradjanin to zna. Ide od iznad Južnog bulevara do Cvetka. Jeftina vam fora, ostavite ime ove ulice na miru, a vidi se koja publika ovde dominira po broju pluseva. Mi Beogradjani smo ovde postali manjina neka, šta li... ništa. Laku noć.

Mastodon

pre 7 godina

Znate u vreme Kraljevine, ako vas zandar u 10 uvece vidi na ulici, i ako jos niste iz tog grada, odmah aps. Sta ti iz NS ima da trazis u BG u 10 uvece !?

nikola

pre 7 godina

Mene interesuje zasto kad god se kriminalci obracunavaju izmedju sebe se potencira prica,te ubijen navijac Zvezde, Partizana.Pa nije im to zanimanje.Svi mi navijamo za neki klub.To su sve osobe sa podebelim kriminalnim dosijeom.Niko od njih nije ubijen zbog toga sto navija za Zvezdu ili Partizan.

Veerghoen

pre 7 godina

Sada brat od njegove devojke kaze da su trebali da se vencaju za dve nedelje, bili u vezu 11 godina. Pazi, on je hladno organizovao i vencanje a ceka ga robija od 5 godina i 10 meseci. Eto sta znaci biti radnik/dousnik sluzbe. To je to cuveno reformisano, moderno pravosudje koje hita ka EU. Pravosnazno osudjen na 5 godina i 10 meseci ali je tri puta odlagao zatvor zbog navodne bolesti. Da se stide i sudije i onaj ko ga je oslobadjao po naredjenju sluzbe. Cak je i onaj isprebijani crep ispred stadiona rekao na sudu da nece da tuzi napadace. Nadajmo se da ce Juzna tribina biti mesto pravih ultrasa i navijaca, a ne janjicara.

Srbina Delija

pre 7 godina

Na ulicama ubistva kao u filmovima, u bolnicama doktori ubijaju decu kao onaj manijak u Loznici. Još jedna veoma "uspešna" nedelja u našoj zemlji !

Toma Vucic, pa Toma Vucic... moz' misliti

pre 7 godina

Citam u komentarima neukih ljudi kako se cude o imenu ulice gospodara Vucica... Knjigu u sake, i lekciju o Tomi Vucicu Perisicu procitajte, edukujte se
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pepe, 13. oktobar 2016 22:16)

Stvarno?!? Al' ste se primili vas par sa objasnjenjima ko babe neke. Niste nikad culi za sarkazam?

kreuzberg

pre 7 godina

@majstor -Beograd je selo, metrople kao berlin nemaju toliko raznoraznih obracuna, pri tome u berlnu jos zive na pretek razlicitih nacija. A zasto berlin nema toliko problema- pa zato sto policija i pravosudje radi posao kako treba.

Igor

pre 7 godina

Sad kada je upražnjena pozicija vođe navijača, hoće li oglas za radno mesto raspisati ministarstvo za sport ili Vlada?
Jer, kad pitaš ljude koji žive sa tim "navijačima", svi kažu da oni "navijaju" jer im je to posao! Samo, ko ih plaća za taj posao i šta to rade? Nikako da objasne familiji da oni ne navijaju, već savijaju i nabijaju, pale kada treba, gde treba i koga treba, postavljaju balvane/blokade po Kosovu ako treba, obilaze izborna mesta po unutrašnjosti, itd.. Onda onaj koji plaća pusti da se malo bave drogom/reketiranjem, to im daje kao "bonus" na platu...eto, to su "navijači" kada pročamo o CZV i PFC

Veliki brat

pre 7 godina

Beograd je postao kao Vašington koji je, kako reče tadašnji gradonačelnik Marion Berry, ako se izuzmu ubistva DC ima najnižu stopu kriminala u zemlji.


Isto tako i za Beograd, ako se izuzmu ubistva, Beograd je grad sa najnižom stopom kriminala u Srbiji.

srb

pre 7 godina

@igor nije tacno druze, imas sigurno vise od 95% pravih navijaca i na jugu i na severu, ti o kojima ti pricas su nesto drugo, nazivaju se navijacima ali to nisu...a nisu ni sve vodje takve kakvim si ih opisao, mada si generalno u pravu i dao sam ti plus

rebelianka

pre 7 godina

Mene zanima kako će dotični "čuvar" da se izjasni i objasni celu situaciju (ako ga iko bude i pitao šta je on tražio sa preminulim)?
Verujem da većina vas već zna odgovor na moje pitanje, nažalost.

Nemanja

pre 7 godina

Nije ubijen vodja navijaca Partizana nego vodja huligana koji se deklarisu tako. Ja sam navijac Partizana, niti mi je bio vodja, niti sam cuo za njega do cuvenog snimka prebijanja Vazurinog obezbedjenja... Jednom vec odvojite navijace od huligana, dilera i krimosa, Partizana, Zvezde i svih ostalih klubova.

Nenad

pre 7 godina

Zbog takvih su stadioni prazni a klubovi puni vođa.
Onaj snimak napada na Vazuru odlično pokazuje ko je i šta bio taj klinac.
Oprostite, ali uopšte mi neće nedostajati. Bačen život.

Princeza

pre 7 godina

Stopa kriminala je na najnižem nivou u novijoj istoriji. OMG.
Tu je "Tempo" gde narod dolazi u kupovinu jer može da prodje povoljnije u kupovini i mogli su i nevini da stradaju! Šta treba da se još dogodi da narod započne neophodne promene?

Marko Jovanovic, punim imenom

pre 7 godina

Motiv i dalje nepoznat? Jeste, to je vrlo neobican slucaj. Verovatno necemo nikad ni saznati sta se tu desilo. To je jedna misterija u rangu Serloka Holmsa. Toliko je komplikovano da se povezu kockice. Molim vas, ko bi i iz kojih razloga napao te mirne simpatizere sporta zvan fudbal? Nije iskljuceno da je greska i da su ti momci slucajno naleteli na neku zalutalu kisu metaka.

natalija

pre 7 godina

za rusofile koji svaki događaj koriste tako što spinuju eto Srbija dostigla u ubistvima SAD poruka:
Svake godine UN izdaju listu ubistva u % u zemljama sveta. U većini zemalja Evrope i Japanu (oko ili ispod 1%). A što se tiče SAD (3.7%) au Rusiji 9.3%). Tek toliko da se znaju činjenice....
Ps. rusofili mnogo gledaju filmove s RTS, Pinka,..., gde se prikazuju samo filmovi iz SAD (droga, ubistva,...).

Navijač bez vođe

pre 7 godina

Vođa navijača, pa opet vođa navijača? Dobro koliko ima tih kriminalaca sa statusom Vođa Navijača? Koga oni vode i gde? Mogu jedino u pakao da te povuku sa sobom ako si dovoljno glup.

Marko

pre 7 godina

To je ona pitoma dusa koja je sa dvojicom prijatelja skakala po lobanji coveka ispred Partizanovog stadiona. Na kraju, i pored svih snimaka nase reformisano pravosudje ga je oslobodilo svih optuzbi. Naravoucenije: nekada zatvorska kazna moze po osumnjicenog da bude vise nego korisna.

crim.org.rs

pre 7 godina

Ne zamajavajte nas više sa "vođama navijača" i "kontroverznim biznismenima". To su, jednostavno rečeno, kriminalci.
A, u ovom slučaju, i simolika je jednoznačna. Ubijen na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića, ispred CZ-a.

Bosko

pre 7 godina

"Ovaj vođa navijača, poznat kao Sale Mutavi, pravosnažno je osuđen još 2013. na pet godina i 10 meseci zatvora zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Dosad, međutim, tri puta je odlagao odlazak u zatvor. Poslednji put je to učinio pre nepuna tri meseca zbog zdravstvenog stanja, kada mu je odlazak u zatvor odložen do 8. marta. Stanković je dostavio sudu medicinsku dokumentaciju i veštak je procenio da treba da mu se odloži odlazak u zatvor, tako da je sud to prihvatio. On ima pravo i do 8. marta da traži novo odlaganje." - vau, dobio grip, seo u dzip, i odlozio put u zatvor. Samo u Srbiji.

najvisi bese 1.93m

pre 7 godina

Trebali su fantomke da stave. Onda policija ne bi došla.
(neutralan nenavijac, 13. oktobar 2016 22:11)
A mozda su amateri? Onda su sigurni i bez fantomki, policija ne moze da ih otkrije

Sladokusac

pre 7 godina

Od svih reformi ja jedino jos u reform tortu verujem. Ali ni to nije vise kao sto je bilo. Stedi se na orasima, zakida na cokoladi. A toliko ima jeftine municije da me ne bi cudilo da i kakao polako zamene barutom.

Visoka funkcija

pre 7 godina

Muka mi je od tih "Navijača", "Kontraverznih biznismena", itd. Nazovimo stvari pravim imenom (ali nažalost, tako ispada da se sve zna, ali da se neko samo pravi da se ništa ne zna)...

BB

pre 7 godina

Da su ga strpali u zatvor posle onog snimka ispred Jna, kad izubijase obezbedjenje onog Vazure, sad bi bio ziv. Ali on nista nije radio, ne mogu da hapse coveka sto je predvodio fine momke koji su se malo pokoskali sa "drugarima". Nije to pokusaj ubistva to je za nanognicu, kucni pritvor, i ukogr razrednog...

PV

pre 7 godina

Pre par godina na toj istoj raskrsnici došlo je do koškanja između policajaca iz kordona i radnika jedne fabrike u štrajku, koji su simbolično hteli da se prijave u CZ. Dva radnika su uhapšena, a na suđenju im je pokazan snimak, sa više skrivenih kamera i iz više uglova, kako zamahuju pesnicom na oklopljene policajce. Na kadrovima bi i Stiven Spielberg pozavideo.
Pre dve godine, u pekari na toj istoj raskrsnici, ubijen je pekar. Ubica nije uhvaćen, a niko nije pokazivao nikakve snimke. Verovatno ih ni sada neće biti.

vuk

pre 7 godina

Jel to onaj nacitani mladic koji ucestvuje u mlacenju Vazure!? Koji na neverovatan nacin i pored video snimka ne ide na stogodisnju robiju!? Prosto me cudi da je neko zapucao na takvu gospodu...

Рико

pre 7 godina

Mene interesuje zasto kad god se kriminalci obracunavaju izmedju sebe se potencira prica,te ubijen navijac Zvezde, Partizana.Pa nije im to zanimanje.Svi mi navijamo za neki klub.To su sve osobe sa podebelim kriminalnim dosijeom.Niko od njih nije ubijen zbog toga sto navija za Zvezdu ili Partizan.
(nikola, 13. oktobar 2016 23:22)
Па да, ал њега сви знају као вођу навијача и онда се то напомене, он није познат јер је човек, већ јер је вођа навијача

zvrk89

pre 7 godina

Opet da proradi DB da cisti ovakve.A ne Cg mafija opet po Bg da pripucava.Pa dokle bre ministre??Pa za sta ta Bia sluzi majku mu ??Pa valjda da nanjusi ovakve slucajeve ?Pun Bg kriminalaca iz Cg,Bih,Juzne Amerike,pa sta rade sluzbe Vučiću??Ne zanima me bre Kosovska bajka,hocu sigurne ulice!

zoran

pre 7 godina

"Motivi napada za sada nisu poznati. " - kaze izvestac.

Pa kako ne zna novinar..? Decko nije vratio knjigu u biblioteku i sta ces...kaznjen. Nema sa tim igre. A kako policajac sa njima...zajedno citaju i objasnjavaju jedan drugom malo teze pasuse, kada nalete na takav.

Brankica sa B92 odavno objasnila, ali u truloj zemlji koga briga sto je bagra na slobodi.

sasa jokic

pre 7 godina

Ne postoji "titula" vodja navijaca. To su narko dileri i saradnici sluzbe za prljave poslove. Pogledajte film "sisanje", tu je dosta toga objasnjeno.
Ova zemlja je trula do kostiju, ovakvi likovi odlazu robiju uz pomoc zastitnika iz BIA.

GetToDaChoppa

pre 7 godina

Samo jos preimenujte Zvezdu i Partizan u Los Zetas i Sinalou pa da se i navijaci i upravni odbori napokon nazovu pravim imenom.

Pjesnik

pre 7 godina

Sinoc sam se obradovao kad je srbijanska policija uhvatila onog ubicu dviju djevojaka-A vidi nocas tuzna vijest ubijaju djecu siluju sta se ovo desava daj stare pandure vratimo

nenad

pre 7 godina

Ma sto se oni oni makljaju međusobno a niko ne komentarise da je mogao da nastrada i neko nevin nedaj boze. Prolazis slucajno kolima kisa metaka rikoseta

sta ti decko radis!?

pre 7 godina

Navijanje vode kriminalci, u upravama sede lopovi, a igrace "motivišu" starlete. I drugo kolo kvalifikacija za Evropu nam je puno...

ja

pre 7 godina

Bolest... navijaci navijaci,jbte pa kazite lepo kriminalci kakvi navijaci. To su sve policijski ortaci, jadna drzava i jako nezbedna, pozdrav za Supermena svaka cast, od kad si dosao na vlast samo se puca!

nsssr

pre 7 godina

Oni da nisu vodje navijaca kao sto se ovde neki bune na taj naziv, ne bi za njima kao papagaji sta god da kazu sa one sipke ponavljali stotine, ili u nekim slucajevima, i hiljade drugih koji dodju na tribine stadiona recimo... A njegov posao koji obavlja, pored ovog "hobija" koji ga, i etiketira je vec posao suda i policije... a sve ovo vam pise covek koji zivi za dan kada ce moci da se ode na utakmicu bez da ti neko drugi, tako reci vodja govori sta da radis i pevas... vi sto se ogradjujete od ovakvih, a ipak svakom novom prilikom idete na tu njegovu tribinu im tada samo dajete legitimitet, i oni se tada i te kako nazivaju vasim vodjama, i od toga ne mozete da pobegnete... ali i da nema tih tribina, svejedno bi ovakvi nasli nacin da se probiju do sirokih masa...

Milan Djordjevic

pre 7 godina

Svi tako treba da završe bez obzira da li su vodje ili samo obični huligani. Pošto ova zemlja nema ni pravni sistem ni sudstvo. Ulica i za ministre

Ikl

pre 7 godina

Ovaj dousnik beogradske policije i sitni diler droge, koga koriste u pokusajima da preuzmu Partizan i novac od prodaje igraca, je zavrsio na jedan jedini nacin koji je mogao. "Slucajno" nije otisao na petogodisnju robiju koja mu je dosudjena pitaj Boga kad. A i da je otisao - vidimo kako bi je sluzio, s obzirom da je sa cuvarima CZ bio intimus. Model rada ovog "vodje" je imala priliku da vidi cela nacija kada su "junacki" skakali coveku po glavi. Sve u svemu - Srbija 2016.

pablito

pre 7 godina

Stanujem u blizini mesta dogadjaja. Ta raskrsnica iako mala je vrlo prometna zbog trznog centra i hipermarketa koji je odmah tu. Ceka se relativno dugo ukljucenje u G. Vucica. Cuvar je bio u kolima iza tako da je moguce da je kolateral. Deset metara odatle su i stanice GSP tako da je sreca sto nema jos stradalih. Da nije boleana supruga bi mi se u to vreme vracala sa posla... Da ne pominjem da je pucnjava bila direktno ljudima ispred prozora stana....