Sreda, 12.10.2016.

12:50

Jagodina: Policijska potera, nagazio gas i bacao marihuanu

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen J.P (41), koji je, dok ga je policija pratila, kroz prozor automobila bacao kesice sa drogom.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Freeimages.com

On je zatim, kako je navedeno, u slepoj ulici namerno vozilom udario policijskog službenika, a potom i službeno vozilo.

"J.P. je iz Zaječara i tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu", navodi se u saopštenju.

"Sumnja se da je on, potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice sa materijom nalik na marihuanu kroz prozor. J.P je osumnjičen da je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika, a potom i službeno vozilo", navodi policija.

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja".

Prilikom pregleda kod osumnjičenog je pronađena "biljna masa nalik marihuani, spakovana u paketiće".

U saopštenju je navedeno da će "osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: