Užice: Upucan u noge na otvaranju lokala, napadač pobegao

U užičkom naselju Rakijski pijac sa dva metka u noge je ranjen Miloje P. (34), a napadač je pobegao, javljaju Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2016.

13:42

Default images

Napadač je ostavio iza sebe torbu u kojoj je policija pronašla pištolj i okvir sa šest metaka.

Pucnjava se dogodila u četvrtak oko 23.30 časova na parkingu ugostiteljskog objekta „Rakijska“, dok je trajalo otvaranje ovog lokala.

“U toku je analiza snimaka sa kamera postavljenih u blizini mesta pucnjave. Bežeći napadač je odbacio torbicu u kojoj je bio pištolj i okvir sa šest metaka. Na licu mesta pronađeno je sedam čaura“, rečeno je u Policijskoj upravi Užice.

Nezvanično, postoji sumnja da je do pucnjave došlo kada su dvojica muškaraca izašla iz ugostiteljskog objekta „Rakijska“, oni su se uputili prema parkingu, a tada se začula pucnjava.

“Povređeni je sa prostrelnim ranama zbrinut na prijemnom odeljenju, a zatim je upućen na dalje lečenje na odeljenju ortopedije“, kažu u Zdravstvenom centru Užice.

Podsetimo, u pucnjavi krajem avgusta sa tri hica, kod Autobuske stanice, ranjen je Dejana Arsića Arsa iz Užica. Za napadačem se i dalje traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: