"Ne znam kada će Medvedev doći u Srbiju..."

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je da se još ne zna tačan datum posete predsednika Vlade Rusije Dimitrija Medvedeva Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

11:52

Tanjug

Čepurin je novinarima u Beogradu rekao da poseta predsednika ruske vlade zahteva ozbiljne pripreme kao i da će pre dolaska Medvedeva biti više sastanaka zvaničnika dve države.

Pojedini mediji pisali su ovih dana da bi Medvedev u Beograd mogao da dođe 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda, kao i da će na taj dan biti organizovana vojna parada.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali međutim danas je novinarima rekao da nema informacije o tome da bi u Beogradu trebalo da bude održana vojna parada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: