Tabla na auto-putu: "Nиш" samo pravo / VIDEO

Vozači su uvek zadovoljni kada se izgradi neka nova deonica autoputa na Koridoru 10 ka makedonskoj granici, jer putuju brže i bezbednije.

Izvor: B92

Nedelja, 11.09.2016.

18:28

Tabla na auto-putu:

Međutim, ponekad ih novopostavljeni saobraćajni znakovi i table sa obaveštenjima malo zbunjuju, ali i uveseljavaju.

U blizini Leskovca pre uključenja na novi autoput velika zelena tabla sa obaveštenjem kojim putem možete na sever ili jug zemlje. Latinični natpisi gradova uredno ispisani, ali Niš je dobio i mešovitu ćirilično-latiničnu verziju.

Na samo sto metara od mešovitog natpisa naplatna rampa, a radnici nisu primetili ništa neobično na tablama.

Zaposleni u Javnom preduzeću Putevi Srbije koje zaduženo za saobraćajnu signalizaciju spremni su da promene slova u natpisu.

U mestima pored kojih prolazi novi autoput takođe je postavljena nova saobraćajna signalizacija. Na ulasku u najveće leskovačko selo piše Pečenjevac, a na izlasku samo dva kilometra dalje Pečenjevce.

Stanovnike Vladičinog Hana zbunjuju dva različita naziva za dva tunela, Manojle i Manajle, koji jedan pored drugog prolaze ispod iste planine.

Opširnije u videoprilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: