Vojska Srbije i danas pomaže građanima

Pripadnici Vojske Srbije i danas pomažu u saniranju posledica poplava.

Izvor: B92

Subota, 12.03.2016.

19:49

Vojska Srbije i danas pomaže građanima
Foto: Tanjug

Pripadnici Vojske Srbije su angažovani na području Čačka, kao i u Lučanima, Kraljevu, Novom Pazaru, Raškoj, Arilju, Kosjeriću, Kragujevcu i Bajinoj Bašti.

Prema zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova, jutros su dodatne snage Vojske Srbije upućene u Niš, Pirot, Bor i Zaječar, gde će takođe biti angažovane i inžinjerijske mašine i motorna vozila, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić obišao je najugroženija područja u Čačku i Lučanima najavivši da će Vojska učiniti sve što je potrebno da se otklone nastale štete od poplava, osiguraju bedemi i preduprede eventualne teže posledice.

Ono što nam je potrebno jesu pravovremeni zahtevi lokalne samouprave za naše dalje angažovanje i saradnja svih subjekata angažovanih u ovoj vanrednoj situaciji, rekao je Draganić, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: