Split: Sedmaci pretukli nastavnicu istorije

U splitskoj osnovnoj školi u ponedeljak je došlo do tuče između učenika i učenice sedmog razreda sa jedne i njihove nastavnice sa druge strane, piše „Jutarnji“.

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2016.

14:42

Split: Sedmaci pretukli nastavnicu istorije
Foto: GettyImages

Kako se navodi, učenici koji su inače poznati po problematičnom ponašanju nastavnicu istorije su tukli rukama i nogama, a u odbrani je i ona njih udarala.

Lokalni mediji prenose da je u tuči na školskom hodniku „nastavnica izvukla deblji kraj“.

Direktorka odeljenja za prosvetu, kulturu, sport, informisanost i tehničku kulturu Nansi Ivanišević navodi da je od direktorke škole Mirjane Dodig dobila usmenu potvrdu o incidentu.

„Iz razgovora sa direktorkom mogu potvrditi da je došlo do incidenta, odnosno sukoba dvoje učenika i nastavnice, nakon čega je došlo do povređivanja jedne osobe, ali detalje ne znam. Direktorka škola je preduzela sve mere i obavila razgovore sa nadležnim institucijama“, kaže Ivaniševićeva.

Učenici koji su bili svedoci sukoba pozvani su da s roditeljima dođu u policijsku stanicu.

Iz splitske policije nisu hteli da potvrde da je reč o školi u Dobri, s obzirom na to da je reč o maloletnicima, ali su potvrdili da se incident dogodio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: