Utvrđen Predlog zakona o Savetu ministara SCG

Izvor: B92

Četvrtak, 10.04.2003.

17:58

Default images
Savet ministara Srbije i Crne Gore utvrdio je Predlog zakona o Savetu ministara i dostavio ga Skupštini SCG, saopšteno je nakon sednice vlade državne zajednice. U saopštenju se navodi da je Savet, na sednici kojom je predsedavao predsednik SCG Svetozar Marović, imenovao Radnu grupu za izradu predloga zakona o zastavi državne zajednice i Komisiju za utvrđivanje imovine. Kako piše u saopštenju, ta komisija utvrdiće imovinu koja je neophodna za funkcionisanje institucija SCG i Vojske SCG, kao i obim, strukturu i način raspodele preostale imovine. U saopštenju se dodaje i da je Savet ministara pokrenuo inicijativu za transformisanje informativnih preduzeća i ustanova u kojima SCG ima svoja osnivačka prava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

10 h

Podeli: