Nova vest
Fudbal 4

1.5.2024.

17:10

Fernandeš: Razmišljaću o odlasku posle EP

Kapiten Mančester junajteda i portugalski fudbalski reprezentativac Bruno Fernandes izjavio je da će po završetku Evropskog prvenstva odlučiti da li će i naredne sezone igrati za klub sa Old traforda.

Izvor: Tanjug

Profimedia

Fernandes je rekao da su mu u ovom trenutku prioriteti finale FA kupa i Evropsko prvenstvo.

"Ne zavisi sve od mene. Ako moram da razmišljam o odlasku iz Premijer lige, to će da bude tek posle EP. Možemo uspešno da završimo sezonu osvajanjem FA kupa. Imamo potom EP, što je za nas veoma važno. Ništa ne može da mi odvrati pažnju od finala FA kupa i EP, jer u ovom trenutku nema ništa važnije od toga", rekao je Fernandes za portugalski DAZN.

Fernandes je u Mančester junajted stigao 2020. godine iz Sportinga za 80 miliona evra. On ima ugovor sa klubom sa Old traforda do juna 2026. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

"Ne razmišljam previše o budućnosti. Ova sezona do sada nije bila na nivou kojem sam se nadao. Želim da budem konkurentan. Želim da se takmičim i da pobeđujem", dodao je portugalski fudbaler.

Mančester junajted će u finalu FA kupa 25. maja na Vembliju igrati sa Mančester sitijem.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

6 h

Novo Sport Video Menu