Kolinda na Jutjubu raspisala izbore / VIDEO

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović objavila je danas da će se parlamentarni izbori u Hrvatskoj održati 8. novembra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2015.

16:37

Default images
Screenshot

"Danas sam donela odluku o raspisivanju izbora. Odlučila sam da će se parlamentarni izbori održati u nedelju, 8. novembra ove godine", rekla je hrvatska predsednica na video snimku koji je objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu Kancelarije predsednice Republike Hrvatske.

"Toga dana sudbina naše Hrvatske biće u vašim rukamma. To je dan kada političari vama polažu račune, i kad demokratija dobija puni smisao. Stoga vas pozivam da pažljivo pratite šta učesnici izbora nude, kakvi su im programi, i kako će se oni odraziti na vaš svakodnevni život u sledeće četiri godine. Posebno želim da pozovem najmlađe birače i one koji po prvi put biraju. Nemojte dopustiti drugima da biraju umesto vas", dodala je Grabar-Kitarovići.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: