MUP: Trojica maloletnika osumnjičena za silovanje

Trojica maloletnika uhapšena su zbog sumnje da su pre dve noći silovali devojku u svlačionici fudbalskog kluba "Kolonija" u Kovinu, potvrdio je MUP.

Izvor: B92, RTS

Sreda, 09.09.2015.

16:46

Default images
Foto: Tanjug (arhiva)

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su krivično delo silovanje koje se dogodilo u Kovinu, u noći između 7. i 8. septembra 2015. godine", navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Smederevu uhapšena su trojica maloletnika i protiv njih je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo na štetu osamnaestogodišnje devojke, dok je jedan maloletnik pušten zbog krivične neodgovornosti.

Prema informacijama RTS-a, kod tužioca su privedeni jedan maloletnik od 16 i dvojica od 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

19 h

Podeli: