Majka Srebrenice: Gotovina je omiljeni general

Majka Srebrenice Munira Subašić prisustvovala je obeležavanju godišnjice “Oluje“ u Kninu gde je rekla da joj je Ante Gotovina omiljeni general.

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

11:12

Default images

Kako prenosi portal “Večernjeg lista“, ona je rekla da je u Knin došla na poziv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

“Predsednica Kitarović je u Srebrenici rekla da se tamo dogodio genocid, a ja ovde mogu da kažem da nije bilo “Oluje“ da bi se dogodio još jedan genocid u BiH i to u Bihaću. Zato pozdravljam i generala Gotovinu, meni najdražeg generala. Živela BiH, živela Hrvatska“, rekla je Subašićeva.

Prethodno je na kninskoj tvrđavi podignuta zastava Hrvatske, otkriven je i spomenik prvom hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, ali je svečanost ostala u senci loše organizacije, odnosno, kako index.hr navodi, vašara u organizaciji HDZ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: