Na železničkoj stanici Petrovaradin stanje redovno

Na železničkoj stanici u Petrovaradinu stanje je redovno, javila je ekipa Tanjuga sa lica mesta,

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2015.

10:39

Default images

U vatrogasnoj jednici Novi Sad Tanjugu je rečeno da je došlo do malog curenja tečnosti, da je sve vrlo brzo sanirano i da nema nikakve opasnosti.

"Malo tečnosti je isteklo iz vagon-cisterne ali sve je brzo saniranio i srećom nema nikave opasnosti", rečeno je Tanjugu u novosadskoj vatrogasnoj jedinici.

Na pomenutoj stanici sinoć oko 20 sati bilo je samo troje zaposlenih koji su Tanjugu rekli da nisu ovlasćeni da daju bilo kakve izjave i da je za to zadužen Media centar Železnica Srbije, ali su dodali da se "ništa strašno nije dogodilo" i da se "bespotrebno uznemirava javnost", dok su informaciju o pozivu preko megafona za evakuaciju stanovnioštva, odnosno za udaljavanje na bezbednu udaljenost, nazvali "običnom glupošću i velikom laži".

Pojedini mediji objavili su juče da je došlo do isticanja otrovne tečnosti iz vagon cisterne i da je stanovništvo obavešteno putem megafona da se skloni na bezbednu udaljenost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: