Članovi vlade odgovaraju na poslanička pitanja

Skupština Srbije danas bi trebalo da počne novu vanrednu sednicu, a u popodnevnim satima članovi vlade će u parlamentu odgovarati na pitanja poslanika.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

00:30

Default images

Poslanici će pitanja postavljati od 16 do 19 sati, kako je i predviđeno Poslovnikom o radu parlamenta poslednjeg četvrtka u mesecu.

Opozicija je više puta negodovala što predstavnici vlade nisu došli u parlament da odgovaraju na pitanja već nekoliko meseci, pa su prošle nedelje revoltirani u skupštinskom holu postavili sliku premijera Aleksandra Vučića i ministara i ispred nje postavljali pitanja.

Vanredna sednica zakazana je za 10, a na njoj će biti razmatrane izmene i dopune Zakona o hipoteci i Sporazum država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u programu NATO-a Partnerstvo za mir o statusu njihovih snaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: